Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren Ring 'Vingerafdruk'

Artikelnummer: laser102
€44,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Hoe persoonlijk is dit? We graveren met een lasergraveermachine de afdruk van een vinger. Bijvoorbeeld van je kind, bff of manlief, alles is mogelijk. Je kan kiezen uit 3 breedtes.

♥ De vingerafdruk wordt op 1/3 van de ring afgedrukt (aan de bovenzijde).
♥ Verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver.
♥ Verkrijgbaar in kindermaat of damesmaat.
♥ Je kan kiezen uit 3, 5 of 7 mm breed. De 3mm breed is fijntje (ook erg geschikt voor kinderen). De 4mm is standaard maat en 7mm is een dikkere versie.
♥ We graveren de vingerafdruk van jouw dierbare met een lasergraveermachine diep in de ring (en maken het zwart voor een goed contrast). Zo blijft het een herinnering voor altijd!  
♥ Maak een foto van de vingerafdruk + upload de foto in het menu.
♥ Verpakt in een mooi cadeaudoosje, direct klaar om cadeau te geven.
Voor de maat: meet een goed passende ring op door de diameter te meter. De ring maken we speciaal voor jou dus kan niet versteld. Twijfel je over de maat, bestel dan hier onze pasringen set voor €1,50.
♥ Past de ring toch niet? Liever een maat groter of kleiner? Gepersonaliseerde sieraden kunnen helaas niet retour. Maar KAYA biedt een oplossing: als service bieden we voor €12 (ruim onder kostprijs) een volledig nieuwe ring. De oude ring hoeft niet retour. Mail hiervoor naar [email protected]
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat de kinderen in Gambia naar school kunnen.