mamacadeau voor mama met twee kindjes!

Cadeautip voor mama met twee kinderen!   

mama 2 kinderen


KAYA heeft in haar collectie magische herinneringen als mamakado. De gegraveerde namen van haar twee kinderen in een sieraad zal ze fantastisch vinden. Gemaakt van door-en-door zilver, voor altijd mooi. KAYA heeft de bestsellers voor mama een bijzondere plek gegeven. Wat zullsn papa & kids genieten van de fonkeling in mama's ogen als ze haar pakje openmaakt :)

Bekend van:Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

 

Een prachtig cadeau voor mama's met twee kinderen  

Een sieraad die met trots en dicht bij het hart wordt gedragen. KAYA geeft de beste tip voor Moederdag 2018. Geef haar een  zilveren armband ‘Cute Balls’ met gegraveerde bedel. Papa’s hiermee kun je mama verblijden voor dit jaar.  Dit cadeau is prachtig en helemaal speciaal voor haar gemaakt, een schot in de roos voor elke vrouw.

 

Geboortesteen sieraad, om de liefde voor je kindjes te showen! 

Opzoek naar een origineel cadeau voor je vrouw? Of wil je jezelf een keer verwennen met een nieuw sieraad? Kaya heeft een groot assortiment geboortesteen ringen, varierend van 1 kind tot maar liefst 6 kindjes. Geboortestenen staan bekend om hun helende krachten, elke steen draagt zijn eigen geboortemaand met betekenis bij zich, een ontzettend mooi cadeau dus! Draag je twee kindjes bij je door voor een ring te gaan met twee geboortestenen + namen, extra persoonlijk! Als finishing touch heeft elke ring plek voor een gravering aan de binnenzijde, voor je eigen gekozen woord, een naam of datum. Een perfect cadeau voor mama