Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Armband met gravure

Zilveren armband met naam, uniek en persoonlijk cadeau

Draag jij je kinderen, een speciaal woord of je geliefde het liefst de hele dag bij je? Dan is deze collectie zilveren armbandjes met naam iets voor jou! Dankzij onze verschillende graveertechnieken kun je een sieraad samenstellen welke helemaal naar jouw smaak is. Van stoere lettertypes en handgeschreven teksten op onze laser graveermachine, tot de graveerpen waarmee we op ambachtelijke wijze jouw naam in de zilveren armband graveren. Puur, ambachtelijk en een persoonlijk cadeau om altijd te koesteren.

Zilver armbandje met naam graveren

KAYA graveert al jaren zilveren armbandjes met naam. In de loop der jaren zijn de technieken welk flink uitgebreid. We kunnen nog steeds prachtig ambachtelijk handgraveren met een speciale graveerpen. Past een strakke letter meer bij jou? Dat kan nu ook, dankzij onze laser & graveermachines. Een stukje tekst van een tekening van je kind of de handgeschreven naam van oma die je van een oude ansichtkaart haalt, ook dat kunnen we perfect voor je op een zilveren armband graveren. Zo kun je jouw ontroerende momenten, bijzondere data, dierbare vriendschappen of moederliefde kwijt in een zilveren armband met naam, zodat je deze altijd bij je kunt dragen. Puur, ambachtelijk en een persoonlijk en uniek sieraad om altijd te koesteren.

Welk zilveren armbandje met naam past bij jou? 

Bij Kaya Sieraden zijn er veel zilveren armbandjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit parelarmbandjes, fijne armbandjes en bedelarmbandjes waarbij het bedeltje gegraveerd wordt. Wist je dat je bij Kaya Sieraden ook op een slavenarmband kunt laten graveren? Daar heb je net wat meer ruimte om bijvoorbeeld meerdere namen of een naam + datum kwijt te kunnen. En wist je dat je ook kunt gaan voor een subtiele armband met letter of een gouden armband met naam? Dat is nog eens een origineel cadeau voor mama!

Armband met naam op zilver bedeltje 

Bij KAYA graveren we niet alleen de naam op de armband zelf. Je kunt bij ons ook kiezen uit een armband waar één of meerdere bedels met naam aan gehangen kunnen worden. Handig als je bijvoorbeeld per kind een bedeltje wil laten graveren. Combineer de graveer bedels met andere bedeltjes uit ons assortiment om de zilveren armband helemaal te personaliseren. Ken je bijvoorbeeld onze zilveren swarovski geboortesteen bedels al, perfect om bij het zilveren bedeltje met de naam van je kind te hangen. Op de achterkant kan de geboortedatum, het perfecte persoonlijke sieraad. Voor jezelf of om cadeau te geven.