zilveren kindersieraden met gravering, extra persoonlijk!

kindersieraden graverenGraveer haar naam of geboortedatum, extra persoonlijk!

Wil je je kleine meid een uniek cadeau geven? Iets wat haar persoonlijkheid uitdrukt en ze voor altijd zal koesteren? Bekijk dan hieronder onze gepersonaliseerde kindersieraden. We graveren met liefde en ambacht haar naam, datum of speciaal woord. Gemaakt van rosé goud verguld, sterling zilver of goud verguld. Het perfecte cadeau voor haar verjaardag of bijzonder feest en omdat het helemaal op maat wordt gemaakt heb je het aller-persoonlijkste-cadeau ever!

Bekend van: Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Pagina 1 van 5

Gepersonaliseerde kindersieraden (zilver) | Kaya Sieraden

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je dochter, je nichtje of voor iemand anders? Dan ben je bij KayaSieraden.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk zilveren sieraden van een topkwaliteit en dat voor een bijzonder lage prijs. Al onze gepersonaliseerde kindersieraden zijn fijntjes afgewerkt en speciaal op maat gemaakt voor kinderen. Zo blijven de zilveren kindersieraden altijd mooi en is het voor later een mooie en unieke herinnering. Met onze gepersonaliseerde zilveren kinderarmbandjes kun je altijd aankomen met een uniek en bijzonder cadeau. Daarnaast kan het gepersonaliseerde kinderarmbandjes ook zomaar worden gegeven en is het geschikt voor verschillende gelegenheden en momenten.

 

Gepersonaliseerde kindersieraad met een betekenis

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je dochtertje? Kaya Sieraden maakt kindersieraden voor kleine diva’s die je geheel naar wens kan personaliseren met bijvoorbeeld een hand-gegraveerde tekst. Laat een zilveren armband, ketting of bedeltje graveren met een naam, een mooie tekst of een bijzondere datum. Dit is vast het meest speciale kindersieraad dat ze cadeau heeft gekregen, met een uniek eigen verhaal erachter. Als moeder kun je dit geven aan je dochter, maar ook als om aan je kleindochter, als tante aan je nichtje of aan het dochtertje van jouw beste vriendin. Doordat je de zilveren kindersieraden kunt laten personaliseren worden de kindersieraden nog bijzonderder en specialer. Door de uitstekende kwaliteit van onze kindersieraden kunnen ze lang mee gaan en blijven ze erg mooi. De kindersieraden zullen op een gegeven moment niet meer passen, om de herinnering te houden kun je het gepersonaliseerde kindersieraad bewaren. Zo wordt je altijd weer herinnerd aan de kindertijd en misschien wel aan degenen van wie je dit prachtige sieraad hebt gekregen.

 

Een zilveren naamarmbandje, het perfecte cadeau

Een origineel cadeau geven is niet altijd even makkelijk, vaak hebben ze al zoveel en belanden de cadeautjes op een stapel om daar vervolgens jarenlang te verstoffen. Dat zou erg zonde zijn. Wil je nou iets geven wat niet op die stapel belandt? Ga dan voor een uniek zilveren naamarmbandje of naamketting, een sieraad dat het altijd goed doet. Elk klein meisje is dol op sieraden en hoe gaaf als er dan ook nog haar eigen naam opstaat? Alle gepersonaliseerde kindersieraden van Kaya Sieraden worden verpakt in een lief roze sieradenbuideltje. Op deze manier zijn ze meteen klaar om als cadeau gegeven te worden. Naast de naamarmbandjes en kettinkjes met naam, kun je ook kiezen voor gepersonaliseerde bedelarmbandjes en andere prachtige zilveren kindersieraden. Voor vragen over onze sieraden of over het laten personaliseren van de kindersieraden kun je contact met ons opnemen. Zo kun je een mail sturen naar info@kayasieraden.nl. Wil je graag gelijk antwoord, dan kun je ook gebruik maken van onze live chat. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment aan de mooiste kindersieraden en bestel deze eenvoudig online voor de scherpste prijzen!