Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 4

Mama sieraden


Een bijzondere herinnering aan de geboorte van je kindje, een cadeau aan jouw eigen supermama of gewoon omdat je jouw kinderen graag dichtbij draagt. Bij Kaya vind je een ruim aanbod aan mama sieraden, welke je dankzij een gravure extra persoonlijk maakt. Een sieraad dat je niet alleen aan je hals, pols of vinger, maar ook in je hart draagt.

Persoonlijke mama sieraden

Ieder mama sieraad is uniek! Je draagt het met de gedachte aan jouw eigen kids, wie weet zelfs met een persoonlijke gravure. Bij Kaya Sieraden geef jij je eigen mama sieraad helemaal zelf vorm. Je graveert namen, data en symbolen in een ketting, of je stelt een armband samen met voor jou betekenisvolle bedeltjes. Een extra persoonlijke touch? Ga voor een ketting met vingerafdruk. Als trotse mama zul je stralen met een persoonlijk sieraad van Kaya. Zo hangen die (b) engeltjes niet alleen thuis om je nek, maar ook wanneer je zonder hen de deur uit gaat.

Mama sieraden in goud, rosé goud en zilver

Bij Kaya Sieraden geloven we dat een sieraad een tastbare herinnering is aan de speciale momenten in het leven. Het moet de tand des tijds kunnen doorstaan. Alle mama sieraden van KAYA worden daarom gemaakt van .925 Sterling zilver. Dit is het hoogste gehalte zilver, je mama ketting gaat dus een leven lang mee. Draag je het liefst (rosé) goudkleurige sieraden? Geen probleem! Veel van onze sieraden bieden we in drie kleuren aan. Zo kun jij ook stralen met een 18 karaat goud vergulde armband of een 18 karaat rosé goud vergulde ketting. 

Kaya Sieraden voor het hele gezin

Natuurlijk kunnen we de papa's & kinderen niet vergeten. We hebben daarom niet alleen een ruime collectie sieraden voor mama. Om het hele gezin te laten stralen, shop je ook een cadeau voor vader en een leuke set kinderoorbellen voor de kleine spruit. Tip voor kersverse papa's: een kraamcadeau voor mama. Geef haar na de geboorte van jullie kleine wondertje een sieraad cadeau, als blijk van waardering voor de zwangerschap & bevalling. Als herinnering aan dit speciale moment geef je er direct een baby armbandje voor de kleine bij. Twijfel er maar niet over dat die hormonale tranen nog een laatste keer over haar wangen zullen rollen, zeker weten van geluk!