Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

kerst sieraden

Kerst sieraden - de Limited Edition van KAYA Sieraden

Beleef een wonderlijke avond aan het kerstdiner met deze limited edition Star collectie! Als een echte ster ben jij het stralende middelpunt van jullie gezelschap. Kerst sieraden met fonkelende sterretjes, magische maantjes en krachtige quotes. KAYA viert de feestdagen dit jaar met een unieke limited edition kerst collectie. Deze subtiele en schitterende kerst sieraden maken van jouw outfit een bruisend kerstfeestje, een lange avond gezellig tafelen gegarandeerd. Wees er snel bij want deze one of a kind items wil je niet mislopen! Alléén dit jaar verkrijgbaar en op is ook echt op.

Sieraden met kerst 

Tijdens de sprankelende decembermaand besteed je graag wat meer aandacht aan je outfit en sieraden. Dat begrijpen we bij KAYA maar al te goed en dus ontwierpen we speciaal voor jou deze Limited Edition Star collectie. Een chique laag uitgesneden jurk wordt een stralend geheel dankzij een gouden sterrenketting om je hals. Neem je een slokje van je wijn, dan steken de fonkelende maantjes van de kerstarmband onder de mouw van je blouse uit. Je haren heb je voor de gelegenheid opgestoken, zodat de wonderlijke kerst oorbellen in je oren goed zichtbaar zijn. De kerst sieraden uit deze exclusieve collectie zijn er om jou te laten stralen. Extra bijzonder omdat er echt maar een beperkt aantal sieraden beschikbaar is.

Sieraden voor kerst

Gaan jouw ogen ook glunderen wanneer je van die fijne kleine pakketjes onder de kerstboom ziet liggen? De kleinste cadeautjes zijn vaak ontzettend waardevol in hun liefdevolle betekenis. Zo ook de kerst sieraden uit deze Limited Star collectie. Verras je partner, moeder of beste vriendin met een limited edition sieraad omdat ze in jouw ogen een echte ster is. Ga je voor het klassieke sterrenmuntje aan een kerstketting? Maak deze extra persoonlijk door er een gravure op te laten plaatsen. Bij KAYA verpakken we jouw kerst sieraad netjes in een roze sieradendoosje. Zo ligt er straks een piekfijn pakketje onder de kerstboom. 

Kerstmis sieraden

Kleine lampjes lichten de feestelijk versierde kerstboom op, de kaarsen op tafel branden en jouw kerst sieraden schitteren in het licht. Van een luxe brunch tot een grootst diner, je pakt deze maand flink uit met je sieraden. Wij geloven dat je middels je sieraden verhalen kunt vertellen en herinneringen kunt bewaren. In deze bijzondere kerst sieraden bewaar jij de warme herinneringen die je aan de kerstdagen van 2022 hebt. En wist je dat je vanaf 6 december bij besteding vanaf € 20,- een gratis kerst armbandje bij je bestelling ontvangt? Zo kun jij ook een warme herinnering aan een geliefde cadeau doen.