Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

kind kerst sieradenKerstcadeau kind shop je online

Sieraden zijn geliefde cadeaus tijdens de feestdagen, zeker voor kinderen. KAYA heeft een mooie collectie samengesteld, die uitstekend zijn om met kerst cadeau te geven aan je kind. Dus zoek je een kerstcadeau voor een kind? Zoek niet langer, je bent bij KAYA Sieraden aan het juiste adres! Voor minder dan 10 euro kun je al bij ons terecht voor een paar oorbellen. Is het budget wat ruimer, kijk dan eens bij de sieraden die je kunt personaliseren. Stel je eigen sieraad samen en laat het graveren met een naam, datum of bijzondere boodschap. Wat zal jouw kind stralen als het kleinste pakketje onder de boom ook het mooiste cadeautje blijkt te zijn! 

Kerstcadeautje voor je zus

Tijdens de feestdagen zoek je een cadeautje voor je grote zus of kleine zusje. Wat is er nu mooier dan een zilveren sieraad om jullie band te symboliseren? KAYA heeft een speciale feestcollectie voor zussen, van gegraveerde armbanden tot unieke zilveren kinderkettingen. En van feestelijke kerstoorbellen tot setjes die je als zussen samen draagt. Uiteraard verpakken we alles feestelijk zodat het zo onder de boom gelegd kan worden. Zoek je iets voor je broertje? Dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht! Kijk gauw in de top 10 kindersieraden. Zit er niks voor je bij, misschien slaag je dan wel met een leren jongens armband of een gegraveerde zegelring met initialen

Baby's eerste kerstcadeautje

Ook díe vind je bij KAYA Sieraden. Little things mean a lot, daarom hebben we zelfs voor de allerkleinsten een mooie collectie samengesteld. De babysieraden van KAYA krijgen extra aandacht op het gebied van veiligheid. We letten er goed op dat de slotjes stevig zijn en goed sluiten. Bijna alle baby sieraden zijn van echt zilver (en anders staat het er duidelijk bij vermeld wat het materiaal is) zodat het een leven lang meegaat. Zo blijft het eerste kerstcadeautje voor de baby een blijvende herinnering voor altijd. 

Bestel kerstcadeautjes voor kinderen online

Wij weten dat de agenda vol zit rond de kerstdagen. Maak het jezelf daarom niet te moeilijk wanneer je een mooi kerstcadeautje voor de kinderen zoekt. Voor broertjes en zusjes, voor de meiden en de jongens, wij hebben voor ieder wat wils. Ieder sieraad wordt feestelijk verpakt en vaak al binnen één dag verzonden. Wanneer je het kerstsieraad thuisbezorgd krijgt, is het gelijk klaar om onder de kerstboom gelegd te worden.