Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

kerst oorbellen

Kerst oorbellen

Ben jij ook al aan het aftellen tot de feestdagen? Samenkomen met dierbare vrienden en familie, uitgebreid dineren en lange gesprekken voeren. Daarna met zijn alle rond de kerstboom om de cadeautjes uit te pakken. Bij KAYA zijn we er gek op en we helpen jou natuurlijk graag aan de meest bijzondere pakketjes voor onder de boom. Want zeg nu zelf: de kleinste pakketjes zijn vaak ontzettend mooi en waardevol. Zo verras jij jou lieve zus, beste vriendin of oma met een schitterend paar kerst oorbellen. Ze begint al te stralen wanneer ze het zachtroze oorbellendoosje opent, wat een perfect cadeau! 

Oorbellen om met kerst te shinen

Natuurlijk kun je ook gewoon een mooi paar kerstoorbellen voor jezelf shoppen. Want hoewel de decembermaand vaak in het teken staat van geven, mag je ook jezelf wel eens verwennen. Heb je al nagedacht over je outfit voor tijdens de kerstbrunch of het kerstdiner? Een mooi paar kerst oorbellen van KAYA maakt het geheel compleet. De luxe creolen met geboortesteen staan niet alleen fantastisch, ze hebben ook een heel bijzondere betekenis. Zo heb jij in ieder geval iets moois te vertellen aan tafel. Of wat dacht je van een mooi paar hangers met sterren en maantjes waarvan de glinstering subtiel door je haren schittert. 

Kerst oorbellen zilver

KAYA's zilveren kerstoorbellen worden gemaakt van het hoogste gehalte zilver zodat jouw oorbellen voor altijd mooi blijven. Ben je meer van het goud? Ga dan bijvoorbeeld voor een vergulde set kerstmis oorbellen: er wordt een goudlaagje over de zilveren kern van de kerstoorbel aangebracht. Je doet deze vergulde kerst oorbellen het liefst uit wanneer je onder de douche stapt, zodat ze hun gouden glans niet verliezen. Bestel je een set kerstmist oorbellen, dan worden deze door ons altijd verpakt in een luxe oorbellendoosje met daarbij een poetsdoekje en wenskaart. Mooi om cadeau te geven en handig om de sieraden in te bewaren. 

Stainless steel oorbellen kerst

Stainless steel sieraden, ook wel roestvrij stalen sieraden genoemd, zijn helemaal hot. Je begrijpt natuurlijk wel dat wij dus ook een aantal toffe stainless steel kerstoorbellen aan onze collectie hebben toegevoegd. Van subtiele knopjes tot opvallende hangers: bij KAYA vind iedereen een passend paar oorbellen. Wist je dat stainless steel sieraden veel voordelen bieden? Zo zijn ze goed onder de douche te dragen omdat ze niet verkleuren. Nog een leuke bijkomstigheid: stainless oorbellen zijn net wat voordeliger dan je zilveren of goud vergulde oorbellen. Wist je dat je ook voor een toffe stainless steel kerst ketting bij ons kunt shoppen? We hebben een mooie collectie voor je samengesteld! 

Kerst oorbellen kind 

Je herinnert je het vast nog wel van toen je zelf klein was: het meest magische aan Kerstmis zijn al die pakketjes onder de kerstboom. De ogen fonkelen van enthousiasme wanneer ze hun naam op het grootste pakket zien staan, maar jij weet dat ook de kleine doosjes heel waardevol zijn. Zo verras je jouw kleine meid dit jaar met een heel mooi setje kerst oorbellen voor kinderen. Dit pakketje mag ze al wat eerder openen, zodat ze tijdens het kerstdiner het stralende middelpunt is. 

Team KAYA wenst je fijne kerstdagen

Eén ding is zeker: met deze mooie kerstoorbellen beleef jij een onvergetelijke kerstavond. Of je de oorbellen nu cadeau doet of voor jezelf shopt: je begint direct te stralen wanneer het liefdevolle pakketje op je deurmat valt. En om het feest helemaal compleet te maken, ontvang je vanaf 6 december bij besteding vanaf € 20,- een prachtig kerst armbandje met sterren van ons cadeau. Zomaar, omdat iedereen het verdient om tijdens de feestdagen te stralen met mooie kerst sieraden. Namens team KAYA wensen we jou en je dierbaren een magische decembermaand.