Kerstcadeau voor baby, kind of mama, de mooiste kado's op een rij!

kerst kinderen cadeau

Geef jij haar unieke kerstcadeau? Voor baby, kind & mama

Sieraden zijn geliefde cadeaus tijdens de feestdagen, zowel voor de kleine dametjes als hun moeders. Want hoe leuk is het om tijdens de feestdagen te schitteren met een betoverend sieraad? Speciaal voor de feestdagen presenteert KAYA Sieraden bijzondere doosjes vol liefde: luxe verpakte sieraden mét boodschap. Allemaal gemaakt van door-en-door zilver, voor altijd mooi. Leuk om cadeau te geven én te krijgen.
 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 7
 

Originele sieradendoosjes vol liefde

De originele sieradendoosjes uit de ‘Doosje vol liefde’ collectie zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er een speciaal doosje voor baby’s eerste Kerst en een doosje met een elegante Merry Christmas ketting, voorzien van zilveren sterren. Leuk om cadeau te geven én te krijgen.
 

Baby’s eerste Kerst

Je kleine meisje die haar eerste Kerst viert, wat een mijlpaal. Geef haar een bijzonder cadeau, dat ze direct kan dragen en een tastbare herinnering voor later zal zijn. Het sieradendoosje ‘Baby’s eerste Kerst bevat een luxe armbandje met infinity symbool. Dit symbool (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd),  staat voor oneindige liefde en vriendschap, om jullie oneindige liefde voor elkaar te showen, hoe lief! Het armbandje is afgewerkt met 13 glinsterende zirkonia steentjes en een lieve wenskaart. Het ideale cadeautje voor onder de boom.

Kerstcadeau voor moeder en dochter

Een sieraad voor mama, en één voor dochterlief. Hoe leuk is dat? Het cadeaudoosje Speechless bevat twee armbandjes die symbool staan voor de band tussen moeder en dochter. Heb je meer dan één dochter of gun je oma ook zo’n prachtig armbandje, dan is deze eenvoudig bij te bestellen.
 

Liefdevolle combinatie

De sieraden van KAYA zijn origineel, persoonlijk en met liefde gemaakt van .925 sterling zilver en zoetwaterparels. Ze worden geleverd in een luxe sieradendoosje met een wenskaart. Een liefdevolle combinatie, waardoor het geven van een sieraad nóg specialer wordt. Daarnaast bevat het doosje een poetsdoekje en hebben de sieraden een verlengkettinkje, zodat het kind er lang plezier van heeft. Voor dames hebben de sieraden precies de juiste pasvorm. De doosjes vol liefde zijn verkrijgbaar vanaf € 23,95.