Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

cadeau juf en meester

Een origineel cadeau voor de juf en meester

De zomervakantie staat voor de deur en hoewel de kinderen al staan te trappelen, denk jij als ouder eerst nog even na over een leuk cadeau voor de meester of juf. Na een wel heel gezellig en leerzaam jaar bedank jij de leerkracht het liefst met een uniek en origineel cadeautje. Je gaat als ouder op zoek naar een cadeau dat zegt: bedankt voor alle goede zorgen. Een cadeau dat ook een leuke herinnering aan dit schooljaar vormt voor de juf of meester. Een persoonlijk of praktisch cadeautje valt zeker in de smaak. De combinatie van deze eigenschappen is nog beter. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde pen of mok voor de meester en een schitterend sieraad als afscheidscadeau voor de juf. Of je het cadeautje nu namens jezelf of met de hele klas geeft: dit unieke cadeau vormt een warm aandenken aan het afgelopen schooljaar.

Bedank de juf met een sleutelhanger 

Ook een heel tof voorbeeld van een praktisch én persoonlijk cadeau: een gepersonaliseerde sleutelhanger. Dit bijzondere cadeau past aan de sleutelbos van iedere juf. In de webshop van KAYA sieraden ontwerp jij je eigen sleutelhanger. We graveren namen, data en zelfs handgeschreven teksten of tekeningen. Zo kun jij jouw juf of meester een wel heel uniek afscheidscadeau geven, cool! De sleutelhanger juf of meester is er natuurlijk om de allerbeste juf of meester te bedanken. Ben jij dit jaar extra geholpen met rekenen, taal of iets anders? Laat de juf of meester weten hoe dankbaar je bent door een sleutelhanger juf meester cadeau te doen. Zij zullen dit waardevolle cadeautje altijd met zich mee dragen. De sleutelhanger wordt met liefde door ons gegraveerd en snel verzonden. Iedere sleutelhanger wordt netjes verpakt in een luxe sieradenzakje, de juffen sleutelhanger is op deze manier direct klaar om gegeven te worden!

Een sleutelhanger die echt bij de juf past

In onze webshop vind je een ruim aanbod aan sleutelhangers. Zo vind je voor iedere juf of meester een passend ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vormen, van ronde en ovalen tot zelfs hartvormige sleutelhangers. Op deze stainless steel sleutelhangers laat je een handgeschreven tekst of tekening graveren: zo kun jij echt iets unieks voor de juf ontwerpen. Ook heel gaaf zijn de leren sleutelhangers met initialen in goudkleur. Geef de juf een roze, witte of bruine sleutelhanger met haar eigen initialen cadeau, zodat ze haar sleutelbos nooit meer kwijt raakt. Waar je ook voor kiest: de juf laat haar oog nog regelmatig op dit unieke cadeau vallen.

Een ander cadeau voor de meester of juf

Ben jij er nog niet helemaal van overtuigd dat de sleutelhanger het beste afscheidscadeau voor de juf of meester is? Zoek je toch nog iets persoonlijkers? Bij KAYA vind je wat je zoekt! Zo hebben we een ruim aanbod aan dames en heren cadeaus. Denk aan gepersonaliseerde kettinkjes, armbandjes en andere accessoires. Je hebt de juf het afgelopen jaar goed leren kennen, dus je hebt vast opgemerkt wat ze graag draagt. Zilveren kettinkjes, gouden statement oorbellen? Geef de juf een sieraad cadeau en je zult haar laten stralen. Dit originele cadeautje heeft ze nog niet eerder ontvangen dus ze is je ontzettend dankbaar. Ook de meester maak je blij met een gepersonaliseerd sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een stoere leren of stainless steel armband. Laat hierop zijn naam of de naam van zijn klas graveren. Je creëert een mooi item dat nog vaak gedragen zal worden!