Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

kerst armbandjeKerst armbandje | Shop bij KAYA Sieraden

Unieke en persoonlijke armbandjes voor de feestdagen vind je bij KAYA Sieraden. Speciaal voor de feestdagen hebben we de mooiste kerstarmbanden voor je op deze pagina verzameld. Van luxe parelarmbanden tot betekenisvolle kerst armbandjes met gravure. Ook voor heren vind je op deze pagina stoere armbanden voor tijdens de feestdagen. Of je nu op zoek bent naar een kerst cadeau of een passend sieraad voor bij je kerstoutfit, deze kerst armbandjes zijn het helemaal. 

Stainless Steel kerst armbandjes

Misschien heb je het wel gemerkt: dé trend van 2022 is stainless steel. Dit zijn roestvrij stalen sieraden met een heel sterk imago. Omdat ze niet verkleuren en lekker betaalbaar zijn, lenen deze sieraden zich perfect voor speciale gelegenheden. Een stainless steel kerstarmbandje mag daarom ook eigenlijk niet in jouw collectie ontbreken. Een sieraad dat al jaren ontzettend populair is, is de klassieke bangle met persoonlijke gravure. Maar dit jaar hebben we ook een hele hoop nieuwe stainless steel armbandjes aan de collectie toegevoegd. Welke is jouw favoriet?

Mix en match armbandjes bij jouw kerst outfit

Natuurlijk begrijpen wij het als je niet kunt kiezen tussen al die glinsterende kerstarmbandjes. Gelukkig speelt er dit jaar een enorme trend geweest rondom het layeren van sieraden. Zo kun jij al je favoriete kerst armbandjes shoppen zonder je schuldig te voelen. Door de armbanden in laagjes boven elkaar te dragen mix en match jij je favoriete set bij elkaar. Wanneer je meerdere armbandjes of een kerst ketting voor kerst shopt, kun je lekker afwisselen. Zo draag je tijdens de kerstbrunch je favoriete zilveren kerst sieraden en komen tijdens het kerstdiner de geweldige gouden items aan bod.

Betekenisvolle armbanden

De armbanden van KAYA staan symbool voor de diepgaande verbinding tussen jou en je dierbaren. Ze zijn perfect om de band met bijvoorbeeld je moeder, dochter, vriendin of partner te bezegelen. Draag ze in hun eenvoud of combineer ze met andere waardevolle sieraden om je polsen te sieren met betekenis en liefde. Ontdek de bijzondere Moeder en dochter armbanden, waarvan de twee hartjes in elkaar passen. Of de armband ‘Connected’ waarbij er twee ringen in elkaar verstrengeld zijn. Door het dragen van de armbanden zijn jullie voor altijd met elkaar verbonden. Ben je op zoek naar een armband waar je meerdere namen op kunt verwerken, dan is de schakelarmband met naam iets voor jou. Dit verfijnde armbandje is een krachtpatser voor jong en oud. Laat de namen van je kinderen of BFF’s erop graveren en je maakt er in een handomdraai een persoonlijke blikvanger van.

Zilveren en gouden kerst armbandjes

De collectie bestaat uit verschillende zilveren en gouden kerst armbandjes. We werken bij KAYA met verschillende materialen passend bij het product. Zo zijn er in de collectie een hoop .925 sterling zilveren armbandjes te vinden: het hoogste gehalte zilver waarvan ook de kerst oorbellen worden gemaakt. Afgewerkt met een persoonlijke gravure of betekenisvolle bedel vormen deze armbandjes het perfecte accessoire voor de kerst. Houd je meer van goud? Ga dan voor een goud verguld of stainless steel item. In onze collectie vind iedereen een kerst armbandje dat aan de wensen voldoet. 

Geef een armbandje met kerst cadeau

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Een kerstarmbandje is voor zowel dames als heren het ideale cadeau. Voeg een persoonlijke gravure toe en je laat zien dat je er echt tijd in hebt gestoken. Met zorg en aandacht is het armbandje door jou uitgekozen en samengesteld en dat zie je erin terug. En bestel je voor € 20,- of meer? Dan hebben we vanaf 6 december nog een kleine verrassing voor je: wij geven jou een gratis sterrenarmbandje cadeau. Zodat je niet alleen een ander maar ook jezelf kunt laten stralen.