Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 3 van 5

ketting met initialen

Een initialen ketting in het zilver, goud of roségoud

Een ketting met de initialen van je geliefdes, je beste vriendinnetje of je kinderen? Dan ben je bij KAYA aan het juiste adres. Alle kettingen en letter bedels van KAYA zijn gemaakt van zilver. Hou je meer van goud of rosé goud, dan kun je bij ons voor een scherpe prijs je initial ketting samenstellen. Onze goudkleurige sieraden zijn namelijk (rosé) goud verguld. Dat betekent dat ze van binnen van zilver zijn en daarna in een (rosé) goud dompelbad zijn gegaan. Wel de eigenschappen van edelmetaal én in jouw favoriete kleur, maar dan voor een fijne prijs. 

Een ketting met initialen bestel je bij Kaya Sieraden

Of je nu gaat voor een gegraveerde variant, of voor een ketting waar meerdere losse letters aan hangen. Bij KAYA is de levertijd in bijna alle gevallen maar één dag! Alle graveersieraden worden in ons atelier in Leiden gegraveerd. Met de hand of met de machine, in klassieke letters of een robuust lettertype. Bij ons kan het allemaal. Een ketting met letter kan bij ons altijd aangevuld worden met bedeltjes. Zo kun jij het sieraad samenstellen wat precies bij jou past, wat helemaal naar jouw smaak is samengesteld. 

Initial ketting combineren 

Setjes zijn we dol op bij KAYA Sieraden! Wil je de door jou samengestelde initial ketting combineren met een ander sieraad? Wat dacht je van een armbandje met naam, gegraveerde ring of leuke bedeltjes. Je kunt natuurlijk ook voor jezelf en voor je partner of BFF hetzelfde sieraad laten maken, zo zijn jullie voor altijd met elkaar verbonden. Hoe mooi zou dat zijn! Een initialen ketting iets te subtiel voor jou? Denk dan eens aan een ketting met naam!