Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

sleutelhanger vaderdag

Verras hem met een sleutelhanger voor Vaderdag

Is jouw papa ook altijd zijn sleutels aan het zoeken of is jouw papa vaak onderweg? Dan heeft KAYA hét perfecte Vaderdag cadeau voor hem. In de uitgebreide collectie vaderdag sleutelhangers is voor iedere papa de perfecte sleutelhanger te vinden. Want jij kan deze zelf creëren, hoe gaaf is dat! Ga jij voor een opvallende sleutelhanger met naam of zelfgemaakte tekening van de kleine? Of wat dacht je van een lieve boodschap voor als papa onderweg is: rijd voorzichtig, we houden van jou! Bestel de sleutelhanger voor papa makkelijk online en we gaan direct voor je aan de slag. Elke bestelling pakken wij als een echt cadeautje, zo verrassend en bijzonder mogelijk, voor je in. Meteen klaar om cadeau te geven. En ja, dan houdt niets je nu meer tegen om, met nog meer plezier, een mooi vaderdagcadeau te kopen op onze webshop.

Speciaal voor papa een gepersonaliseerde sleutelhanger

Een koelkast vol met tekeningen van de kids? De gang behangen met knutselwerkjes? Allemaal ontzettend lieve en betekenisvolle cadeautjes waar de kleine hard op heeft geploeterd. Lief natuurlijk, maar uiteindelijk belanden deze papieren kunstwerken vaak toch in een stoffige doos op zolder. Een eerste vaderdag cadeau verdient natuurlijk beter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een praktische sleutelhanger? Bij KAYA Sieraden shop je niet zomaar een sleutelhanger. Wij maken een simpele sleutelhanger voor papa in een handomdraai tot een bijzonder en uniek cadeau. Met onze lasermachine graveren we namen, data en zelfs handgeschreven teksten of tekeningen op de Vaderdag sleutelhangers. Zo kun je papa met zekerheid vertellen dat hij de enige op de wereld is met precies deze sleutelhanger! Hoe dat werkt, zo'n eigen tekening of handschrift? Simpel! Je kunt bij het gekozen product een foto van de tekst of tekening uploaden. Dit is een blijvend cadeautje waar niet alleen papa, maar ook de kleine hartstikke blij en trots van wordt.

Verschillende soorten sleutelhangers voor papa bestel je online

Omdat iedere papa anders is, zorgen wij voor een uitgebreide collectie sleutelhangers. Van leren sleutelhangers in verschillende kleuren tot roestvrij stalen sleutelhangers en zelfs een combinatie van beide materialen. Alle sleutelhangers zijn in verschillende vormen verkrijgbaar; ga jij voor de ronde, ovale of hart-vormige sleutelhanger? Of nog beter, een sleutelhanger die als bieropener te gebruiken is. Daar maak je papa zeker weten blij mee! Heb je je keuze gemaakt? Voeg de sleutelhanger aan je winkelmandje toe en wij gaan aan de slag. Jij hebt je vaderdag sleutelhanger super snel in huis!

Een ander cadeau dan een sleutelhanger voor heren?

Ben je toch op zoek naar een ander cadeautje voor je vader? Bij ons vind je wat je zoekt! Helemaal terug van weggeweest zijn namelijk de manchetknopen voor Vaderdag, in allerlei soorten en maten. Ook op deze klassieke knoop is ruimte genoeg voor een persoonlijke gravure. Een klassiek en super persoonlijk cadeautje voor papa. Of ga je liever voor een stoere vaderdag armband, gemaakt van stainless steel of leer. Waar je ook voor gaat, met een gepersonaliseerd vaderdag cadeau zal papa heel verrast zijn.