Moeder dochter armband setje, voor jou en je mini-me!

moeder dochter sieradenMoeder dochter armband, symboliseer jullie band sámen!

Mom & Me is een lieve sieradenset voor moeder & dochter sámen. Zie je je kleine meid al trots door de kamer paraderen met haar mini-me armbandje? Zo zijn jullie een beetje met elkaar verbonden. Alle moeder dochter sets zijn gemaakt met luxe materialen zoals échte zoetwaterpareltjes, glinsterende kristallen en edelstenen, wat zullen jullie samen stralen! Nog een dochter of armband voor oma?  Kijk in het menu of chat met Tanja als je keuze er niet bij staat.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Onze bestseller: Key to my Heart collectie

De 'Key to my Heart' collectie is onze besteller. Aan het baby- of kindersieraad hangt een sleuteltje, terwijl moeder het slotje draagt. Voor altijd met elkaar verbonden! KAYA maakt haar kinder armbandjes van enorm sterk 49-draads staaldraad met nylon coating. Dit gaat niet zomaar kapot! Om nog jaren plezier te hebben van het babyjuweeltje monteren we een sterk verlengkettinkje aan elk kindersieraad. Zo heeft je kleine meid nog een paar jaar plezier van haar juweeltje. 
 

Mom & me moeder dochter armband, lief cadeau!

Ben je opzoek naar een lief cadautje voor je dochter? Verras haar dan met een mom & me armbanden setje. Wat zal ze trots zijn als ze hetzelfde armbandje als mama ontvangt, haar grote voorbeeld. Al onze moeder dochter armbanden zijn gemaakt van de mooiste materialen zoals echte zoetwaterparels, glinsterende kristallen en edelstenen, voor altijd mooi. Daarnaast worden alle sieraden luxe verpakt, meteen klaar om cadeau te geven!  

Speciaal verzoekje voor je moeder-dochter setje?

Wil je een aanpassing aan de moeder dochter armbandjes? Bijvoorbeeld een ander bedeltje? Omdat alles met de hand gemaakt wordt, is dat vaak geen probleem. Prachtige mother daugther jewellery. Chat hiervoor met Tanja (button rechtsonderin) of mail Tanja via info@kayasieraden.nl. Door de bijzondere betekenis van de sieraden krijg ik regelmatig het verzoek voor 2x een damesarmband (bijvoorbeeld met sleutel-slotje). Natuurlijk kan dat, zonder meerkosten! Klik bij leeftijd dochter de leeftijd 10-15 jaar aan. Geef bij het afrekenen (in het vakje 'speciaal verzoek') aan dat je 2 damesarmbanden wil en welke maat dit moet zijn (small-medium-large).