Levertijd & Retourneren

De levertijd van je bestelling
Binnen Nederland is de levertijd vaak 1-2 werkdagen. Naar België en andere Europese landen is dit meestal 5 werkdagen. Sommige producten hebben echter een langere levertijd. Daarom is het handig om bij het bestellen te letten op de verwachte leverdatum. Deze staat bij elk product op de website aangegeven. Wij verzenden alle pakketjes kosteloos per brievenbuspost, dit betekent dat de zending niet voorzien is van een track & trace code. 

De bezorgdagen van de post zijn van dinsdag t/m zaterdag.
Wij verzenden jullie pakketjes op maandag t/m vrijdag, in het weekend niet.

Je bestelling retourneren
We doen ons uiterste best om je goed te informeren over de sieraden door een uitgebreide productomschrijving, het vermelden van afmetingen en duidelijke foto's. Ben je toch niet helemaal tevreden met het ontvangen product? 
Veel producten kunnen geretourneerd worden. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Helaas kunnen niet alle producten geretourneerd worden. Gepersonaliseerde sieraden en oorbellen bijvoorbeeld niet. Een aantal andere producten valt ook buiten de retourmogelijkheid. Neem contact op met onze klantenservice om te checken of je jouw bestelling kunt retourneren.

Je kunt je bestelling via de reguliere brievenbuspost naar ons retourneren. Graag een briefje met je ordernummer + toelichting bijvoegen, zodat we je retourzending herkennen. Je kunt je bestelling naar het volgende adres retourneren:

KAYA sieraden
Evertsenstraat 177
2315 RZ Leiden
Nederland

Kom je er niet helemaal uit? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice voor de retourinstructies.


Heb je nog andere vragen? Vind het antwoord tussen deze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.