Mamakado of cadeau voor moeder? Dé bestellers bekijk je hier!

mamakado

Mamakado met betekenis, voor de liefste moeder!

Zoek je een mama cadeau, een bijzonder cadeau voor je moeder? Haar verjaardag, omdat ze altijd voor je klaarstaat of gewoon omdat ze de liefste mama van de wereld is? Bekijk hieronder onze zilveren mama sieraden met gravure en Swarovski® geboortestenen. Een prachtig cadeau voor de allerliefste mama, dit mamakado draagt ze vast met trots dichtbij haar hart! KAYA staat bekend om haar fijne prijzen, gratis gravering en snelle levering. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 5

Cadeau voor je moeder? Geef een mama sieraad die je kan laten graveren

Ben je op zoek naar een lief en origineel mamakado? Geef een mama sieraad kado en creëer een cadeau van onschatbare waarde. KAYA maakt echt zilveren mama kado's met namen, woorden of speciale data. De mama sieraden zijn een tastbare herinnering aan belangrijke gebeurtenissen zoals geboorte, vriendschap of gewoon omdat je wil zeggen dat ze de liefste moeder van de wereld is! Kies een mama sieraad met een boodschap of een zilveren ketting met gegraveerde tekst. Stuk voor stuk moeder cadeaus die ze met trots zal dragen én voor altijd zal koesteren als herinnering aan een belangrijk moment. De sieraden van KAYA lenen zich perfect als mama kado! Een stuk origineler dan een rompertje of knuffeltje toch? En je weet tenminste zeker dat dit sieraad bewaard (en gedragen) wordt!

Mama ketting met gravering, draag je kinderen altijd dichtbij 

KAYA verkoopt mama kettingen, naambedels, geboortehangers en nog veel meer moeder sieraden voor een goedkopere prijs dan bij de juwelier. Waarom? Omdat we geen winkel huren, geen reclame maken en geen personeel in dienst hebben. Voor onze mama sieraden werken met een graveur met meer dan 10 jaar ervaring die leverancier is van vele juwliers in Nederland en Belgie. Gelijke kwaliteit voor een veel lagere prijs dus. Alle moeder sieraden zijn vervaardigd uit Sterling Zilver, van slotje, bedeltje tot hanger. Dit mamakado gaat een heel leven mee. Zo draagt mama haar dierbaren dichtbij...voor altijd!

Het mooiste cadeau voor moeder is kindervoetjes om haar nek

Zoek je een cadeau voor moeder? De liefde tussen moeder en haar kinderen is voor altijd, niets is mooier dan kindervoetjes om haar nek. Dit gevoel is de inspiratie geweest voor de collectie moeder sieraden van KAYA. Geef haar een mooi mamakado door een sieraad speciaal voor haar te laten graveren. Wil je er ook een geboortesteen bij? Bekijk dan onze collectie geboortesteen sieraden. Alles is mogelijk, van kindervoeten, geboortedata of een speciaal woord. Met dit cadeau voor moeder draagt ze haar kinderen dicht bij haar hart. Dus wil je echt uitpakken voor een cadeau voor je moeder, geef haar  is vast het mooiste cadeau voor de allerliefste moeder.

Mama sieraden, een uniek cadeau met speciale gravering

Mama sieraden zijn een tastbare herinnering aan bijzondere gebeurtenissen zoals een geboorte of verjaardag. Of gewoon om je kinderen dichtbij je te dragen. Bij KAYA kan je zilveren sieraden personaliseren met kindernamen, woorden of speciale data. Het mooiste cadeau voor elke moeder. Stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen zoals door-en-door sterling zilver en Swarovski (geboorte)kristallen. De liefde voor je kinderen omsloten in een bijzondere sieraad, hoe mooi is dat? Ook een prachtig moeder cadeau om te geven voor de feestdagen. Laat ook ujouw w verhaal vastleggen in een uniek en persoonlijk sieraad.
 

Puur persoonlijk, mama sieraad laten graveren

Persoonlijker kan een sieraad niet zijn! Deze ketting met twee in elkaar verstrengelde cirkels laat zien met wie jij eeuwig verbonden bent. De band tussen moeder en kind, twee geliefden of vriendinnen wordt met dit sieraad prachtig weergegeven. De sieraden worden gemaakt van hoogwaardig zilver en blijft altijd mooi

Mamakado van door-en-door sterling zilver 

Je wil natuurlijk dat je mama kado een leven lang meegaat. Daarom maken we al onze mama sieraden met kindernamen, geboortestenen en geboortedatum van .925 zilver. Dit gaat een heel leven mee, en poets je makkelijk weer op met het bijgeleverde sieradenbuideltje. We verpakken de mama sieraden stuk voor stuk luxe in cadeaudoosjes of sieradenbuideltjes, zo kan je het gelijk kado geven aan de allerliefste mama!