Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Schakelarmband

Jouw kids altijd dichtbij dankzij een mama armband

De liefde tussen moeder en kind is voor altijd. Als kersverse mama of als ouder van twee puberende tieners, je draagt je kroost het liefst altijd met je mee. Dankzij een unieke moeder armband van KAYA Sieraden kan dit! Denk aan armbanden met gravure, symbolische bedeltjes of geboortestenen. Dankzij dit bijzondere mama sieraad laat jij zien dat je een trotse moeder bent!

Doe een trendy moederarmband cadeau!

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor moeder? Voor haar verjaardag, als kraamcadeau of gewoon, zomaar. Met een gepersonaliseerde armband voor mama scoor je zeker weten punten! En als je écht punten wil scoren, combineer deze dan met een gepersonaliseerde ketting zodat je een unieke set cadeau kunt geven. Onze unieke sieraden worden altijd netjes verpakt in een luxe sieradendoosje, zo is jouw armband voor moeder direct klaar als cadeautje. Een goede tip: je kunt de armband hierin ook fijn opbergen, zodat deze voor altijd mooi blijft.

Alleen de beste materialen voor de liefste mama

Wij begrijpen dat een sieraad meer is dan enkel een accessoire. Het draagt een waardevol verhaal met zich mee, dat je het liefst een leven lang bij je draagt. Daarnaast verdient jouw mama natuurlijk alleen het allerbeste. Het is met deze redenen dat we bij KAYA enkel met zeer stevige materialen werken. De mama armband zilver wordt altijd gemaakt van .925 sterling zilver. De mama armband goud is in de kern zilver, bedekt met een 18 karaat (rosé) goud vergulde laag. Een aantal van onze mama armbanden, zoals de slavenarmband goud, wordt gemaakt van Roestvrij Staal, extra stevig!

Laat je mama armband personaliseren

Wat de sieraden van KAYA zo uniek maakt, is dat je ze kunt laten personaliseren. Fleur jouw moeder armband op met vrolijke symbolische bedeltjes of geboortestenen. Aan iedere bedel geef jij een eigen betekenis. Nog een stapje verder gaan? Laat je mama armband graveren met een persoonlijke tekst. Van een armband met coördinaten tot een armband met naam, alles is mogelijk. Bij enkele sieraden kun je zelfs een handgeschreven tekst of vingerafdruk uploaden, helemaal uniek! Draagt mama liever een ketting? Ga dan voor de ketting met naam!

Mama en haar mini-me

Jouw kleine prinses is hartstikke trots met jou als moeder. Het liefst laat ze aan de hele wereld weten dat jullie bij elkaar horen, en dat kan! Dankzij een moeder dochter armband van KAYA Sieraden zijn jullie voor altijd met elkaar verbonden. Ook voor vader en zoon ben je bij KAYA aan het juiste adres. Met een sieraad voor het hele gezin gaan jullie stralend over straat!