De leukste zilveren kinderarmbandjes bij KAYA

kinderarmbandjes zilver

Zilveren kinderarmbandje voor je kleine Diva? 


Van kinderarmbandjes met échte zoetwaterparels tot zilveren infinity armbandjes. KAYA heeft een grote collectie zilveren kinderarmbanden om speciale momenten in het leven van je kleine meid te vieren.
Een luxe kinderarmbandje om haar polsje voegt iets speciaals toe aan haar bijzondere feest. Alle kinderarmbandjes zijn gemaakt van door-en-door .925 zilver en luxe verpakt, gelijk klaar om cadeau te geven! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama
Pagina 1 van 4

Hoge kwaliteit zilveren armbandjes voor fijne prijs 

De prijzen van de zilveren baby & kinderarmbandjes zijn een stuk voordeliger dan andere sieradenmerken met soortgelijke kinderarmbandjes. Dit komt omdat KAYA geen gebruik maakt van dure reclame, geen studio huurt en alles zelf ontwerpt en inkoopt. We gebruiken alleen de beste zoetwaterparels, kristallen en bedeltjes voor onze kinderarmbandjes. Alles armbandjes zijn gemaakt van door-en-door zilver en elk sieraad wordt luxe verpakt, gelijk klaar om cadeau te geven!

Ininity armbandje van écht zilver

Een van onze bestsellers van de collectie is het zilveren infinity armbandje, gemaakt van door-en-door .925 sterling zilver. Het infinity teken staat voor oneindigheid, hoe lief om je kleine meid hiermee te zeggen dat je er altijd voor haar zult zijn. Onze infinity armbanden verpakken we in een luxe cadeauzakje, gelijk klaar om te geven. En omdat het infinity armbandje is gemaakt van echt zilver, blijft het voor altijd mooi!

Bedelarmband kind, het perfecte cadeau

Opzoek naar een uniek cadeau voor je dochter, kleindochter of zusje? Ga voor een bedelarmband voor kinderen, gemaakt van .925 sterling zilver, voor de beste kwaliteit. Met het uitgebreide assortiment aan bedeltjes, zit er voor elk kind iets geschikts tussen. Een mooi sieraad voor nu en een fijne herinnering voor later. 

Alle zilveren kinderarmbandjes zijn met liefde gemaakt

Bij KAYA vind je luxe kinderarmbandjes, geen plastic of houten kindersieraden, maar échte kindersieraden gemaakt van de mooiste zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en kristallen. Alle kinderarmbandjes worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje, gelijk klaar om te geven. Zo heb je een echt kwaliteitssieraad dat jaren meegaat, waarna het daarna een mooie herinnering is voor later. De combinaties kinder ambandje & bedeltje is eindeloos, teveel om allemaal op de webshop te laten zien. Wil je liever een andere combinatie? Chat dan met Tanja (rechts onderin) voor gelijk antwoord, of mail gerust naar info@kayasieraden.nlWe proberen mails altijd binnen 24 uur te beantwoorden.