Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

moeder kerst sieraden

Kerstcadeau moeder idee: gepersonaliseerd sieraad

Het mooiste cadeau onder de kerstboom; mama wordt blij van sieraden! Wat is er nu mooier dan een slavenarmband met naam? Of een zilveren of gouden hanger met alle namen van haar kinderen erin. Dit unieke sieraad zal ze met trots dragen tijdens het kerstdiner, de grootste schatten dicht bij haar hart! Alle sieraden zijn .925 zilver, 18 karaat goud verguld of RVS, voor altijd mooi! En uiteraard feestelijk verpakt voor onder de kerstboom. 

Het mooiste kerstcadeau voor mama of oma

Met kerst kun je mama of oma eens goed in het zonnetje zetten. Mama en oma, dat zijn bijzondere mensen om te koesteren en lief te hebben. Wanneer kun je dat nu beter doen dan met Kerstmis? Om een mooi, bijzonder en persoonlijk kerstcadeau voor mama of oma te vinden is elke keer weer lastig. KAYA Sieraden heeft hier de oplossing voor. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment sieraden van de hoogste kwaliteit. Speciaal voor kerst hebben we de bestsellers voor je op een rijtje gezet, met deze sieraden maak je haar kerst compleet. 

Nieuwe collectie voor mama's

Heeft jouw moeder al een mooi sieraad van KAYA Sieraden? Dan kun je kiezen voor een uitbreiding. Bijvoorbeeld door een bijpassende ketting te kopen bij de armband die ze al heeft. Of door een extra bedel en geboortesteen te kopen wanneer het gezin is uitgebreid. Maar wist je dat we ook heel toffe accessoires in onze collectie hebben? Je kunt bij ons nu ook accessoires laten bedrukken met initialen of een naam. Wil je bijvoorbeeld dat je moeder haar sieraden op reis mooi kan opbergen zodat ze mooi blijven? Shop dan bij ons de leren sieraden organizer met initialen. Heb je liever dat ze iedere dag aan je denkt, laat dan jouw of haar initialen op een sleutelhanger graveren.

Last minute kerstcadeautje voor je moeder shoppen?

Oeps, is het al bijna zo ver? Geen paniek! Bij KAYA Sieraden worden bijna alle bestellingen die vandaag geplaatst zijn, morgen al geleverd. We zijn wel afhankelijk van de transporteurs, maar aan ons gaat het niet liggen. Met een gedreven, hard werkend team zorgen wij ervoor dat jouw sieraad alle aandacht krijgt die het verdient. Gravures worden op de dag zelf nog in het sieraad gezet en we verpakken ieder sieraad apart in een feestelijke verpakking. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, want onze pakketjes passen door de brievenbus. Valt het op de deurmat, dan kun je het direct onder de boom leggen. Zeker weten dat dit het meest bijzondere pakketje onder de boom is! 

Cadeautjes shoppen met een kerstgedachte

Bij KAYA Sieraden vinden we het mooi als mensen kunnen stralen met onze sieraden. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Wereldwijd gaan 22 miljoen kinderen zelfs niet eens naar school. Om een steentje bij te dragen aan 'de wereld' doneert KAYA voor iedere order die geplaatst wordt, een bedrag aan stichting Eduki in Gambia. Inmiddels is al ruim 23 duizend euro aan ze overgemaakt, hierdoor kunnen kinderen weer naar school en hebben ze een beter toekomstperspectief. Dus wil je niet alleen mooie gepersonaliseerde sieraden cadeau geven, maar ook een steentje bijdragen aan een mooiere wereld, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.