Filters
Materiaal
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Gepersonaliseerde sieraden organizer  

Op zoek naar een handige manier om je sieraden op te bergen? Wat dacht je van een mooie gepersonaliseerde sieraden organizer. Fijn voor thuis en superhandig voor op reis. Deze trendy sieraden organizer in zwart, wit of roze heeft drie opbergvakjes met een rits. Handig, want dan weet je zeker dat je onderweg niks verliest. Voor de oorbellen is een aparte houder gemaakt waar je drie paar oorbellen in kwijt kunt. Even oprollen, dichtdrukken en je sieraden zijn netjes opgeborgen.

Koop een sieraden etui met initialen

Zoals je van ons gewend bent, kun je ook deze sieraden etui personaliseren. Dankzij de initialen op de sieraden etui, weet iedereen dat dit jouw sieraden zijn. Jij kiest de kleur van de sieraden organizer en de initialen, wij drukken het erop en verzenden het dezelfde dag nog zodat jij het razendsnel in huis hebt. De initialen worden door een zware pers in de etui gedrukt, zo blijven jouw initialen altijd goed zichtbaar & het staat bovendien heel sjiek, zeker met de klassieke gouden rits. 

Geef een leren sieraden etui cadeau

Zoek je een origineel cadeautje voor een lieve vriendin, dan is deze hippe leren sieraden etui een mooie verrassing. Zeker als je deze hebt gepersonaliseerd met haar initialen. Ook leuk: combineer jullie initialen en symboliseer jullie vriendschap. Deze sieraden organizer is ook het perfecte cadeau voor de jaarclub van jouw studentenvereniging. Stel je voor, op lustrumreis allemaal dezelfde organizer, maar ieder met z'n eigen inititalen. 

Geef een complete set gepersonaliseerde accessoires cadeau

Wil je een complete set van gepersonaliseerde accessoires cadeau geven? Dat kan! Naast de sieraden etui kun je voor de dames een clutch met initialen bestellen met een bijpassende leren portemonnee. Onze sleutelhanger met opdruk is voor iedereen een mooi item om dagelijks bij zich te dragen. Hoe persoonlijker, hoe leuker, dat is waarom wij van KAYA Sieraden graag onze producten speciaal voor jou voorzien van een persoonlijke tekst, letters of afbeelding. 

Personaliseer jouw sieraden etui voor op reis 

Op reis neem je graag je lievelingssieraden mee. Meestal gaan ze in een vakje van je toilettas. Maar daar zijn jouw dierbare sieraden ook wel heel kwetsbaar voor beschadigingen. Met deze sieraden organizer is dat verleden tijd. Sorteer de sieraden in de vakjes en doe deze dicht met het goudkleurige ritsje. Oorbellen doe je aan het leren bandje wat er speciaal voor gemaakt is. Oprollen, dichtdrukken en klaar is kees. Alle sieraden netjes bij elkaar en goed beschermd tegen beschadigingen. Zo kun jij op vakantie of zakenreis stralen met je mooiste sieraden. 

Sieraden opbergen was nog nooit zo makkelijk

Als je graag je sieraden meeneemt, bijvoorbeeld op zakenreis of op vakantie, dan wil je graag dat ze netjes blijven. Maar voor je het weet zit er een deukje in je oorbel of een knik in je lievelingsketting. En dat zou toch zonde zijn. Door je sieraden op te bergen in een sieradenbuidel blijven ze de hele reis berschermd. Eenmaal op locatie rol je deze uit en heb je al je sieraden in één overzicht bij elkaar. Sieraden opbergen was nog nooit zó makkelijk! 

De bijoux organizer: een must-have voor iedere vrouw!

De sieraden organizer, ook wel bijoux organizer of sieraden etui genoemd, is een must-have voor iedere vrouw. Of je het nu gebruikt voor thuis of voor op reis. Sieraden wil je netjes houden en daar zorgt deze bijoux organizer voor. Door 'm te personaliseren heb jij jouw eigen sieraden buidel die overal mee naartoe kan. Zodat je overal ter wereld straalt met jouw mooiste sieraden!