Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Medaillon ketting

Gouden medaillon bij KAYA Sieraden

Ben je op zoek naar een klassieke bedelketting voor jezelf of een ander? Van een gouden medaillon wordt iedereen blij! Deze unieke ketting met medaillon van goud maak je helemaal persoonlijk dankzij een foto en/of gravure. Zo draag jij je dierbaren altijd op het hart. Een mooie herinnering aan die bijzondere persoon of dat ene moment leg je vast in dit medaillon van gouden. Ga je voor klassiek vintage of liever mooi modern? KAYA's collectie gouden medaillons blijft groeien, zo is er voor ieder wat wils!

Foto medaillon goud

Het verhaal dat je altijd met je mee draagt. In een foto medaillon hanger kun jij met slechts één of twee foto's een heel verhaal kwijt. Een foto van de kids, die ene mooie plek of je dierbare oma. Natuurlijk kun je het gouden medaillon met ketting ook aan iemand cadeau doen, zo laat je deze persoon direct weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Aan de buitenzijde van het gouden foto medaillon laat je een tekst of symbool graveren, super persoonlijk!

Gouden medaillon hart

Bij KAYA shop je medaillons in verschillende vormen. Van een subtiele hartvorm tot ronde en ovale medaillons met vintage werkje, er wordt aan iedereen gedacht! Wat dacht je bijvoorbeeld van het medaillon in bijbel vorm, een prachtig cadeau voor de eerste heilige communie. 

Draag jij liever een rosé of zilveren medaillon? Bij KAYA shop je de verschillende medaillons in drie kleuren. Ieder gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 sterling zilver, met een 18 karaat (rosé) goud vergulde laag.

Medaillon goud online bestellen

Natuurlijk begrijpen wij dat je de ketting met foto liefst zo snel om je hals hangt. Bij KAYA Sieraden zorgen we daarom altijd voor snelle verzending. Kijk op de pagina van het gewenste medaillon goed naar de verwachte leverdatum, enkele medaillons hebben een iets langere productietijd. Bij deze medaillons wordt de foto door ons geplaatst, dit vergt net wat meer handwerk.

Het medaillon goud wordt verpakt in een luxe sieradendoosje, zo kun je het kettinkje of armbandje altijd netjes bewaren. Ook leveren we een zilverpoetsdoekje met de bestelling mee, zo blijft het sieraad jaren lang mooi.

Met jouw aankoop steun je stichting Eduki!

KAYA gelooft dat wij als organisatie een steentje kunnen bijdragen aan een goed doel. Omdat we ons graag inzetten voor de toekomst van ieder kind, doneren we graag aan stichting Eduki. Deze stichting draagt zorg voor het leveren van kwalitatief onderwijs aan kinderen in Gambia. Voor ieder verkocht sieraad doneert KAYA Sieraden een deel aan deze stichting. Meer weten over de 22 kinderen die we hiermee al hebben kunnen helpen? Lees alles over de bijdrage van KAYA aan stichting Eduki.