Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

moeder dochter kerstcadeau

Het mooiste kerstcadeau voor moeder en dochter

Sieraden zijn geliefde cadeaus tijdens de feestdagen, zeker voor moeder & dochter. Wat is er nu mooier samen een zilver sieraad dragen tijdens de feestdagen. Zo kan iedereen zien dat jullie zielsveel van elkaar houden. KAYA ontwierp een speciale feestcollectie voor kleine meisjes die op mama willen lijken, allemaal van de hoogste kwaliteit materialen zoals echte zoetwaterparels en edelstenen. Uiteraard feestelijk verpakt, gelijk klaar om onder de kerstboom te leggen!  

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama
[break] 

 

 

Moeder en dochter kerstcadeau kopen bij KAYA Sieraden

Sieraden zijn altijd leuke cadeaus, vooral tijdens de feestdagen. Voor moeders met een dochter heeft KAYA Sieraden het ultieme kerstcadeau. Een setje identieke zilveren kerstsieraden die je samen kunt dragen tijdens de feestdagen. Zo kan iedereen zien dat jullie moeder en dochter zijn. Bij KAYA Sieraden vind je een uitgebreid aanbod unieke kerstsieraden die je samen met je dochter kunt dragen tijdens de gezellige kerstdagen. KAYA heeft een speciale feestcollectie ontworpen voor moeder en dochter. Alle sieraden zijn van de hoogste kwaliteit materialen zoals echte zoetwaterparels en edelstenen. Koop het mooiste kerstcadeau voor moeder en dochter online via Kayasieraden.nl en verras je dochter!

 

Uniek moeder dochter kerstcadeau online bestellen

Het mooiste kerstcadeau voor moeder en dochter koop je online bij KAYA Sieraden. Het assortiment bestaat uit allerlei verschillende armbanden, oorbellen en kettingen. Alle kerstsieraden van KAYA Sieraden zijn van topkwaliteit en worden direct uit voorraad geleverd. De kerstsieraden voor moeder en dochter worden feestelijk verpakt zodat ze gelijk klaar zijn om onder de kerstboom te leggen. Alle kerstsieraden van KAYA zijn van de beste kwaliteit en zijn te bestellen tegen de scherpste prijs. In het uitgebreide assortiment vind je de zilveren Mom & me ‘Twinkle Star’ set. Dit is een verfijnd ontwerp van glinsterende zilveren sterren, gemaakt van sterling zilver. Een prachtig kerstcadeau voor moeder & dochter. Met deze mooie armband tover je een jurkje in een handomdraai om tot een feestelijke outfit. De identieke armbandjes worden verpakt in een luxe wenskaart met een mooie tekst. Bestel je unieke kerstcadeau voor moeder en dochter online bij Kayasieraden.nl en verras je dochter!

 

Snelle en uitstekende service

Op zoek naar een identiek kerstsieraad voor moeder en dochter? Dan bent u bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. Het assortiment moeder en dochter kerstsieraden bestaat uit armbanden, oorbellen en kettingen. Wanneer je kort voor kerst nog geen kerstcadeau voor je dochter hebt gekocht, raak niet in paniek. Door de uitstekende en snelle service van KAYA Sieraden heb je je kerstsieraden de dag na het bestellen in huis. De mooiste kerstsieraden vind je bij KAYA Sieraden. Wanneer je een sieraad koopt help je ook nog eens de kinderen in Gambia. KAYA Sieraden doneert namelijk bij elk verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Wanneer je vragen hebt over de moeder en dochter kerstsieraden kun je contact opnemen via de mail of telefonisch via 06 11 80 03 69. Bestel je unieke kerstsieraden voor moeder en dochter gemakkelijk online!