Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 4

cadeau mama

Mamakado met betekenis, voor de liefste moeder

Zoek je een mama cadeau of een lief en origineel cadeau voor moederdag? Haar verjaardag, omdat ze altijd voor je klaarstaat of gewoon omdat ze de liefste moeder is? Kies dan voor een sieraad, het 'altijd-goed-cadeau' voor elke moeder. Zeker als je er kindernamen of geboortedata in laat graveren, of het sieraad betekenis geeft met met onze Swarovski® geboortestenen. Een prachtig cadeau voor de allerliefste mama, dit mamakado draagt ze vast met trots dichtbij haar hart! 

Cadeau voor moeder kopen? Geef een sieraad met speciale betekenis

Verwen je moeder met een origineel mamakado, dat je speciaal voor haar hebt uitgekozen. Je hoeft het jezelf overigens niet te moeilijk te maken; wij hebben de populairste cadeaus voor moeder op een rijtje gezet. Geef bijvoorbeeld een mama armband of ketting met naam en creëer een cadeau van onschatbare waarde. KAYA maakt echt zilveren moeder cadeaus met namen, woorden of speciale data. Bij KAYA kan je zilveren sieraden personaliseren met kindernamen, woorden of speciale data. Stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen zoals door-en-door sterling zilver en Swarovski (geboorte)kristallen. Heb je bijvoorbeeld als eens gekeken bij onze collectie gepersonaliseerde ringen? Of wat dacht je van een unieke plaatarmband met gravure? De liefde voor je kinderen omsloten in een bijzonder sieraad, hoe mooi is dat? Nieuw in onze collectie is de geboortebloem ketting, een blijvend bosje bloemen van onschatbare waarde.

Cadeau voor Mama

Ze is de belangrijkste persoon in je leven... je moeder. En dus moet het cadeau voor haar ook heel bijzonder zijn. Dat is precies wat wij doen: bijzondere cadeaus voor mama's maken. Kettingen, armband en ringen, allemaal net even persoonlijker gemaakt door een gravering of bijvoorbeeld Geboortesteentjes. Meestal van sterling zilver (.925), maar soms ook in goud verguld of een ander materiaal.

Mom & me armbanden setjes kopen als cadeau voor je moeder

Een populair item van KAYA zijn de moeder en dochter armbanden setjes. Deze armbanden setjes zijn super lief om cadeau te geven aan je moeder. Met het ruime aanbod, zit er altijd wat geschikts tussen. Ga voor het lieve mom & me armbanden setje dat gemaakt is van de mooiste zoetwaterparels, of kies een set klassieke slavenarmbanden. Je kan er ook voor kiezen om te gaan voor het zilveren armbanden setje, een tijdloos sieraad. Extra leuk: ieder mom & me armbanden setje wordt geleverd in een lief cadeau doosje. Je bent bij ons ook aan het goede adres als je op zoek bent naar een cadeau voor papa, geloof sieraden en moeder dochter armbandjes

Het mooiste cadeau voor moeder is kindervoetjes om haar nek

Zoek je een cadeau voor moeder? De liefde tussen moeder en haar kinderen is voor altijd, niets is mooier dan kindervoetjes om haar nek. Dit gevoel is de inspiratie geweest voor de collectie moeder sieraden van KAYA. Geef haar een mooi kraamcadeau met naam door een sieraad speciaal voor haar te laten graveren. Wil je er ook een geboortesteen bij? Bekijk dan onze collectie geboortesteen sieraden. Alles is mogelijk, van kindervoeten, geboortedata of een speciaal woord. Met dit cadeau voor moeder draagt ze haar kinderen dicht bij haar hart. Dus wil je echt uitpakken voor een mamakado. Geef dames sieraden cadeau!

Cadeau voor moeder online bestellen

Op zoek naar een uniek mama kado? Kies van voor prachtige mama sieraden van KAYA Sieraden. Een mooie zelf samengestelde bedelarmband of ketting dames doet het namelijk altijd goed bij moeders en is daardoor altijd een geschikt cadeau. In onze webshop vind je diverse mama sieraden die het perfecte cadeau voor een moeder is. Zo kun je ervoor kiezen om dezelfde ketting als je moeder te dragen of een matchend schakel armbandje.

Cadeau voor mama personaliseren

Om het cadeau (voor moeder) nog persoonlijker te maken, laat je de ketting, armband of ring graveren. Zo kun je ervoor kiezen om een naam of datum erin te zetten of een mooie tekst die bij je moeder past. Een cadeau voor moeder kun je geven voor haar verjaardag, maar ook zomaar om te laten zien dat zij de beste moeder is voor jou!