Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Heb je ook zo'n goede band met je familie? Deze drie generatie sets van KAYA symboliseren deze onlosmakende band tussen oma, moeder & dochter. Zo draagt de kleine meid het sleuteltje, waarvan mama en oma het slotje dragen, hoe lief is dat? Of kies voor drie zilveren bolle hartjes.
Zijn er nog meer kleindochters of oma's? Dan bestel je extra voordelig een extra armbandje in het menu.

3 generatie sieraden online kopen bij Kaya Sieraden

Een goede band met je familie vastleggen in een set van unieke sieraden? Dat kan met de 3 generatie sieraden van Kaya Sieraden. In onze webshop vind je diverse 3 generatie sieraden die geschikt zijn voor kind, moeder en oma. Er worden dus standaard twee dames sieraden en een kindersieraad geleverd. Hoe leuk is het om als oma, moeder en kind hetzelfde sieraad te dragen om zo de liefde en verbondenheid tussen jullie drie te laten zien. Je kunt dit doen met een prachtige armband, maar ook een ketting om een paar oorbellen kunnen deze liefde al weergeven. Bij Kaya Sieraden heb je keuze uit veel verschillende sieraden voor drie generaties. Daarnaast kunnen veel sieraden ook nog eens worden gepersonaliseerd. Zo kunnen diverse sieraden worden voorzien van een gravure en ook zijn er verschillende bedeltjes te verkrijgen die je aan de 3 generatie sieraden kunt bevestigen. Genoeg keuze en mogelijkheden dus met deze prachtige sieraden!

 

Familie, waar het leven begint en liefde nooit eindigt…

Zoals al eerdergenoemd zijn er verschillende sets met 3 generatie sieraden te vinden in het ruime assortiment van Kaya Sieraden. De Collectie kent veel bijzondere items, maar voor een bijzondere gelegenheid springen de drie generatie armbanden ‘Infinity White’ Key to my heart er echt uit. Deze set symboliseert de liefde tussen de drie generaties. De armbandjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit parels, Swarovski kristallen en zilverkleurige ringetjes. Maar ook de Grandma & Mom & Me set ‘Little star’ met hartje is een echte eyecatcher. De helderwitte pareltjes wisselen het lichtroze kristal en de parelmoer sterren af en maken jullie bijzondere feest zo mogelijk nóg stralender. Bij de Grandma & Mom & Me armbandjes ontvang je twee damesarmbandjes en een kinderarmbandje. De set is extra voordelig geprijsd en uiteraard wordt elk armbandje verpakt in een zijden sieradenbuideltje.

 

3 generatie sieraden en meer prachtige sieraden

In de webshop van Kaya Sierden vind je dus de mooiste 3 generatie sieraden en armbandjes. Omdat onze drie generatie armbandjes met de hand gemaakt worden, is er veel mogelijk. Wil je iets anders, of is er nog een kleindochter die graag ook een armbandje wil? Geen probleem! Klik op de button rechts onderin om met Tanja te chatten en vraag haar naar de mogelijkheden. Naast onze 3 generatie sieraden vind je nog meer prachtige sieraden in onze webshop. Zo hebben we de mooiste kindersieraden, mama sieraden en sieraden die het geloof symboliseren. Voor vragen of aanpassingen aan de sieraden kun je altijd contact met ons opnemen. Bekijk snel het uitgebreide assortiment aan diverse sieraden van topkwaliteit en bestel deze eenvoudig online. Door onze snelle levering ontvang je jouw bestelling al snel in huis. Daarnaast is de verzending gratis bij een bestelling van €30,- of meer. Wij willen niet alleen goed doen voor onze klanten, maar ook voor anderen. Daarom gaat er een bedrag van ieder verkocht sieraad naar het Giving Back Project in Gambia.