Sieradenset voor 3 generaties: oma - mama - kleindochter

Heb je ook zo'n goede band met je familie? Deze drie generatie sets van KAYA symboliseren deze onlosmakende band tussen oma, moeder & dochterZo draagt de kleine meid het sleuteltje, waarvan mama en oma het slotje dragen, hoe lief is dat? Of kies voor drie zilveren bolle hartjes.
Zijn er nog meer kleindochters of oma's? Dan bestel je extra voordelig een extra armbandje in het menu.

Familie, waar het leven begint, en liefde nooit eindigt...

Bij de Grandma & Mom & Me armbandjes ontvang je twee damesarmbandjes én een kinderarmbandje. De set is extra voordelig geprijst en uiteraard wordt elk armbandje verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven.
 

Stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen

De collectie kent veel bijzondere items, maar voor een bijzondere gelegenheid springen de drie generatie armbanden 'Infinity White' Key to my heart er echt uit. Deze set symboliseert de liefde tussen de drie generaties. De armbandjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit parels, Swarovski kristallen en zilverkleurige ringetjes. Maar ook de Grandma & mom & me set ‘Little star' met hartje is een echte eyecatcher. De helderwitte pareltjes wisselen het lichtroze kristal en de parelmoer sterren af en maken jullie bijzondere feest zo mogelijk nóg stralender.

Speciale wensen? Of extra armbandje?

Omdat onze drie generaties armbandjes met de hand gemaakt worden, is er veel mogelijk. Wil je iets anders, of is er nog een kleindochter die graag ook een armbandje wil? Geen probleem! Klik op de button rechts onderin om met Tanja te chatten en vraag haar naar de mogelijkheden!