Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Een armband met naam voor Valentijn

Het mooiste cadeautje voor Valentijn? Dat is natuurlijk een gepersonaliseerd cadeau. Een Valentijn kado waarin je tijd en moeite hebt gestoken, om je liefde te tonen en jullie eeuwige band voor altijd te symboliseren. Een armband met naam is daarmee een wel heel geschikt cadeau voor Valentijn. Met een persoonlijke gravure vertel je hem of haar hoeveel je van ze houdt. Van gouden en zilveren armbanden voor dames tot stoere armbanden voor heren. 

Valentijn armband

Een mooie armband shop je in de collectie van KAYA Sieraden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een betekenisvolle slavenarmband? Of een persoonlijk armbandje met naam en geboortesteen. Hét ideale Valentijnsarmbandje voor hem of haar shop je hier, gemakkelijk en snel. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, gaan we meteen voor je aan de slag. Het sieraad wordt met liefde gegraveerd en daarna netjes verpakt in een luxe sieradendoosje. Direct klaar om met Valentijnsdag gegeven te worden! 

Armband heren Valentijn

Natuurlijk zetten we met Valentijnsdag ook de mannen in het zonnetje. Met een ruim aanbod aan personaliseerbare heren sieraden, hebben we ook heel veel toffe valentijn cadeautjes voor hem. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe leren armband met gravure, of een stevige stainless steel armband met handgeschreven tekst? Hij verwacht het misschien niet, maar stiekem hoopt hij het wel: dit jaar wordt hij met Valentijnsdag eens goed verrast. Een betekenisvol bedankje, omdat hij er altijd voor je is.