Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Heren armbanden

Geef een gepersonaliseerd cadeautje aan je vriend of man met Valentijn

Laten we er maar niet omheen draaien; ook hij verlangt stiekem naar een liefdevol Valentijnscadeautje. Verras de belangrijkste man in jouw leven daarom met een luxe en persoonlijk sieraad van KAYA. Dit betekenisvolle sieraad zal hij voor altijd koesteren. Extra bijzonder: dankzij de gratis gravure vertel je hem in je eigen woorden hoeveel je van hem houdt. Van een stoere herenarmband tot een functionele sleutelhanger of bieropener: dit Valentijn kado voor hem is een hit! 

Cadeau Valentijn man

Ben je op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau voor je man? Bij KAYA ben je aan het juiste adres. Een mooi sieraad met persoonlijke gravure toont hem hoeveel je van hem houdt. Ook namens de kids kun je papa een leuk Valentijnscadeautje geven. Een sleutelhanger met een door hen gemaakte tekening valt bij ons bijvoorbeeld zeker binnen de mogelijkheden. Persoonlijker wordt het niet!  Omdat iedereen een doosje liefde verdient. 

Valentijncadeautjes voor hem armband

Het ideale Valentijns kado voor mannen? Een stoer sieraad doet het altijd goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe heren armband. In onze collectie mannenarmbanden vind je zeker wat je zoekt. Van luxe leer tot stevig staal: er is voor iedere man een geschikte armband te vinden. Dankzij de persoonlijke gravure op de armband neemt hij jouw liefde overal mee naartoe. Dit Valentijns cadeautje valt ongetwijfeld bij hem in de smaak!