Moederdag 12 mei: geef een lief én persoonlijk cadeau

moederdag

Moederdag cadeaus - 1 WERKDAG LEVERTIJD!! -


De namen van haar lieve kids gegraveerd in een prachtig sieraad. Het is een enorme trend, het geven van een mooi, persoonlijk cadeau voor Moederdag. Om de bijzondere band te symboliseren én je kinderen altijd dichtbij je te hebben slaag je bij KAYA. Stuk gemaakt van écht zilver of 18 karaat verguld goud, voor altijd mooi.

Met liefde uitgekozen ♥ Leuk om te geven én om te krijgen
Bekend van Happinez, Fabolous Mama, Libelle, Margriet

 

Een speciaal en bijzonder Moederdag cadeau kopen | Kaya Sieraden

Vaders en kinderen, opgelet! Als mama nu niet meeleest, geven wij de beste tips voor Moederdag 2019. Geef haar een prachtige ketting of armband uit de infinity lijn, een infinity Moederdag sieraad die de oneindige band tussen jullie vastlegt. Je bent er dan van verzekerd dat, naast de mooie tekeningen, de warme croissantjes en de verse koffie, je moeder het geweldig vindt om te krijgen. Maak het Moederdag sieraad nog persoonlijker door een kindernaam, geboortedatum of een speciaal woord erin te laten graveren. Zo is je succes verzekerd voor aankomende Moederdag!

 

Moederdag armbanden en kettingen van topkwaliteit

Bij Kaya Sieraden ben je aan het juiste adres voor de mooiste en beste Moederdag cadeaus. Met de sieraden uit ons assortiment kun jij je moeder laten zien hoeveel je van haar houdt. Je kunt ervoor kiezen om een unieke Moederdag ketting voor haar te kopen of ga voor een prachtige ketting. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de mooiste moeder dochter armbandjes en kettingen. Deze sieraden kun je dan samen met je moeder dragen en zo ben je altijd met elkaar verbonden. Voor kleine meisjes die op mama willen lijken, heeft Kaya Sieraden speciale moeder dochter armbandjes ontworpen. Zie je haar al trots samen met mama haar armbandje dagen! Of wat dacht je van een zilveren teksthanger met populair teksten als ‘de liefste tussen moeder & dochter is voor altijd’ of ‘I love you tot he moon & back’. Met deze Moederdag cadeaus zit je zeker goed en geef je het mooiste cadeau aan je moeder.

 

Bestel nu de mooiste Moederdag sieraden online

Moederdag sieraden zijn niet zomaar sieraden die je geeft. Deze sieraden laten zien hoeveel jij van je moeder houdt. Je kunt de Moederdag sieraden ook laten personaliseren met een eigen gravering, zo wordt de ketting of armband nog specialer. Je kunt deze Moederdag cadeaus eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat tegen de scherpste prijzen. Je kunt kiezen uit verschillende unieke Moederdag sieraden die allemaal zijn gemaakt van de beste materialen. Hierdoor ben je verzekerd van een topkwaliteit sieraad voor je moeder. Voor vragen over het laten personaliseren van een Moederdag sieraad, kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag om zo het perfecte Moederdag cadeau te vinden!