zilveren dames armbanden, een mooi en persoonlijk cadeau!

armbanden zilverZilveren damesarmbanden met parels en edelstenen

KAYA ontwerpt (.925) zilveren damesarmbanden met échte zoetwaterpareltjes, kristal en edelstenen. Ideaal als cadeautje voor de mooiste vrouw...of voor jezelf! Maak het persoonlijk! Deze damesarmband met glinsterende pareltjes krijgt vast een speciaal plekje in haar sieradenkistje. De voorletter is bewerkt met twinkelende steentjes die schitteren als het licht erop valt!
Pagina 1 van 2

Door-en-door zilver, voor altijd mooi

De armbanden zijn gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig. Met verlengkettinkje voor een goede pasvorm.
 

Feestelijk verpakt

Of je nou een ketting besteld of oorbellen, elk sieraad wordt bij KAYA altijd feestelijk verpakt. Zo is je sieraad gelijk klaar om te geven! De damesarmbanden worden verpakt in een zijden sieradenbuideltje met satijnen strikjes, extra mooi om als cadeau te geven.

Donatie aan Gambia per sieraad

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is…