Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 2 van 3

cadeau papa

Cadeau voor papa; gegraveerde sieraden

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor papa? Met een gepersonaliseerd sieraad zit je altijd goed! De band tussen de kids en papa wordt gesymboliseerd door een stoere vader zoon armband met naam, gegraveerde manchetknopen of een persoonlijke sleutelhanger. Dat is nog eens een uniek cadeau, iets dat hij dichtbij zich kan dragen waardoor hij de kinderen ook altijd dichtbij draagt. 

Een papa sieraad cadeau | KAYA Sieraden

Ben je op zoek naar een cadeau voor papa zijn verjaardag of omdat het Vaderdag is? Bij KAYA Sieraden zit je dan wel goed. Ook voor cadeaus om zomaar aan papa te geven kun je hier terecht. Het kan vaak erg moeilijk zijn om een uniek en passend cadeau te vinden voor papa. Wij helpen je graag op weg! Als het zijn eerste Vaderdag is kun je bijvoorbeeld een vader en zoon armband kopen of een vader en dochter armband. Zo wordt hij altijd herinnerd aan zijn eerste Vaderdag en daarnaast kan hij bij het zien van zijn papa sieraad even denken aan zijn zoon of dochter. Een leren heren armband is een erg tof cadeau om te geven, vooral als je deze armband voor je man laat personaliseren!

Gegraveerde manchetknopen of een papa en kind sieraad

De gepersonaliseerde manchetknopen zijn in verschillende varianten te verkrijgen en je kunt ze bijna allemaal laten graveren, dit maakt de manchetknopen extra uniek en speciaal. Je kunt dit cadeau aan papa geven, maar als vrouw zijnde is het ook een mooi gebaar aan je man. Gepersonaliseerde manchetknopen zijn nu de trend en mannen zullen altijd een leuk mode accessoire hebben om te kunnen dragen bij hun pakken. De gegraveerde manchetknopen zijn gemaakt van roestvrij staal zodat ze lang mooi blijven. Daarnaast zijn manchetknopen ook leuk om te geven aan bijvoorbeeld de best man op een bruiloft. Zo heb je altijd een mooie herinnering aan de trouwdag die je altijd bij je kunt blijven dragen.

Naast manchetknopen vind je in de webshop van KAYASieraden.nl ook unieke cadeaus voor papa en kind sieraden. Met deze prachtige armbandjes kun je de liefde tussen vader kind symboliseren. Zo hebben we het eerder genoemde vader en zoon armbandje, maar ook leuke vader dochter cadeaus. Bij ons vind je een ruime collectie aan vader-dochter of vader-zoon armbandjes. Het staat Symbolisch voor de bijzondere band met papa. Een perfect cadeau voor papa of voor je man dus.

Van fotosleutelhangers tot unieke sieraden voor papa

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor papa of cadeau voor je man? Dan ben je bij KAYASieraden.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan de mooiste papa cadeaus en sieraden die je als cadeau kunt geven op zijn verjaardag of op Vaderdag. Daarnaast vind je in ons assortiment ook diverse sleutelhangers met bijvoorbeeld een foto van het hele gezin. Je kunt er verschillende afbeeldingen of een tekst in laten graveren. Zo draagt je papa jullie altijd bij zich, waar hij ook gaat. Dit is een mooi en persoonlijke cadeau voor iedere vader. Daarnaast kun je je vader ook altijd verrassen met een waardebon van ons, zo kan hij zelf wat leukst uitzoeken. Voor meer informatie over onze sieraden of over het laten graveren van deze sieraden, kun je contact met ons opnemen. Bekijk snel ons ruime aanbod aan bijzondere sieraden en cadeau voor papa voor iedere gelegenheid!