Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

armbandjes infinity

Armband infinity, oneindige liefde

KAYA's infinity armband zilver. Deze armband symboliseert als geen ander waar KAYA Sieraden voor staat. Een persoonlijk sieraad met een verhaal. De oneindige liefde tussen moeder en dochter, opa en kleindochter en twee hartsvriendinnen. Een van KAYA's pareltjes, en niet voor niets ontzettend populair.  Het perfecte cadeautje om aan je dierbaren te schenken. Alles wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 zilver en luxe verpakt, gelijk klaar om te geven. 

Infinity armband zilver, goud en rosé

Het infinity teken (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd), staat voor oneindige liefde. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken. Een prachtig sieraad om je dierbaren cadeau te geven. Bij KAYA shop je de infinity armband goud, zilver of rosé goud van kleur. Deze infinity armband niet helemaal jouw stijl? creëer je eigen infinity sieraden door het oneindigheids-symbool op een armband naar keuze te laten graveren. Vaak zien we dit bijvoorbeeld op deze stoere heren armband

Armband infinity, ideaal om te personaliseren

Oneindige liefde dus. Dat is waar de infinity armband zilver voor staat. Maak de armband extra persoonlijk door er namen, data of een betekenisvol tekstje in te graveren. Het sieraad komt op die manier tot leven dankzij jouw verhaal. De infinity armband met naam wordt door Tanja ambachtelijk met de hand gegraveerd. Je weet daarom zeker dat deze armband met liefde wordt gemaakt, zoals het hoort. De perfecte vriendschapsarmband als je het ons vraagt!

Armbandje infinity ook voor de kleine meid

De infinity armband alleen voor dames? Zeker niet! Bij Kaya geloven we juist in de kracht van een moeder-dochter sieraad. De kleine meid zal van oor tot oor stralen, want wat vindt ze het gaaf om met mama te matchen via jullie armbandjes. Het armbandje infinity leent zich perfect als mama en haar mini-me sieraad. De liefde tussen moeder en dochter is immers voor altijd. 

Infinity armband zilver, goud verguld of rosé goud verguld

Veel van Kaya's sieraden zijn in drie materialen (kleuren) beschikbaar. We werken met .925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld en 18 karaat rosé goud verguld. We werken met de beste materialen voor langdurig plezier van het sieraad. Zo vind je altijd een kwaliteitssieraad in de kleur die bij jou past. Ook leuk; de infinity armband in jouw favo kleur matchen met een infinity ketting

Infinity armband met naam, letter of geboortesteen

Vaders en kinderen, opgelet! Het leukste cadeau voor mama is natuurlijk zo'n infinity armband waaruit jullie oneindige liefde voor haar blijkt. De namen van papa en de kids laat je in de armband graveren & mama zal ongetwijfeld vervuld zijn met liefde. Ook leuk: de geboortestenen van de kids als extra bedel aan de armband laten hangen.