Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Armband coördinaten

Armband met coördinaten

De plek waar je vroeger woonde, waar hij op z'n knieën ging, jullie trouwlocatie of het adres waar je nu je fijne nestje hebt gebouwd. Het maakt niet uit welke plek voor jou zo bijzonder is, dit is je kans om de coördinaten van die locatie vast te leggen en voor altijd bij je te dragen. Leg de coördinaten vast in een mooi sieraad, bijvoorbeeld in een armband, ring of ketting. De coördinaten kun je eenvoudig terugvinden in Google Maps, dus die zijn zo gevonden. 

Coördinaten armband, ketting of ring

Bij Kaya Sieraden zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van sieraden. Hadden we vroeger nog de klassieke bedelarmband om onze persoonlijke stijl mee te laten zien. Tegenwoordig dragen we graag bijzondere momenten en de herinnering aan onze dierbaren dicht bij ons door sieraden met gepersonaliseerde gravures. Maar niet iedereen wil dat er een naam of letter zichtbaar is op zijn of haar sieraad. Door te kiezen voor het vastleggen van de coördinaten is het alleen voor jou duidelijk waar het om gaat. Zo draag je die ene bijzondere plek voor altijd dicht bij je, maar hou je het wel fijn privé. De slavenarmband goud leent zich perfect voor een gravure met coördinaten.

Sieraden met coördinaten zijn de nieuwste trend

We zien het steeds meer om ons heen: sieraden met coördinaten. Onze bestsellers in deze collectie zijn de gepersonaliseerde ring coördinaten, de coördinates bracelet en de ketting met coördinaten. Wist je dat je eigenlijk bijna alle sieraden die gegraveerd kunnen worden, kunt personaliseren met jouw bijzondere plekje op aarde? Dus wil je een ketting graveren of armband graveren, bekijk dan de collecties en kies het sieraad wat helemaal bij jou past. 

Het giving back programma van KAYA

Niet overal op de wereld is het zo fijn als de locatie die jij wil laten vastleggen in een sieraad. In Gambia bijvoorbeeld gaat maar 70% van de kinderen naar de basisschool en daarvan stroomt slechts 20% door naar de middelbare school. KAYA gelooft dat ook een commercieel bedrijf een steentje bij kan dragen om de wereld een beetje mooier te maken. Daarom doneert de Kaya School Foundation - onderdeel van Kaya Sieraden - per sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Hierdoor kunnen ieder jaar weer meerdere kinderen een heel jaar naar school.