Customer service
Categories
Present for > Bracelets Chains anklets beads (silver) Rings Earrings accessories Collections ★ Sale ★ Tips and advice Customer service BlogAbout us
Cart
 • You have no items in your shopping cart...
  • Gratis & Snelle Verzending
  • Klantcijfer 9,3
  Livechat
  23/10/2018

  Bedelarmband voor Mama

   

  Armband, ketting of ring?

   

  De keuze uit mama sieraden is ontzettend divers. Het grote aanbod maakt de uiteindelijke beslissing des te lastiger. Hierbij geldt echter wel dat je rekening kan houden met de persoonlijke voorkeur van de persoon waar je het cadeau aan wilt geven. Weet je dat deze mama al veel armbanden in het bezit heeft? Dan is de keus voor een ketting of een ring sneller gemaakt. Heeft de mama in kwestie juist al een groot scala aan kettingen en ringen? Dan is de bedelarmband een prima alternatief. Bedenk ook wat jij fijner zou vinden. Nieuwbakken mama’s weten dat ringen erg vervelend kunnen zijn tijdens het verzorgen en verschonen van hun baby. Door de keuze voor het sieraad af te stemmen op de wensen van de mama, weet jij zeker dat je de juiste beslissing maakt.

   

  Zo maak je het cadeau nog persoonlijker

   

  Tegenwoordig is het mogelijk om sieraden een stuk persoonlijker te maken. Dit kan je doen door het sieraad te laten graveren, maar ook door de geboortesteen of de geboortedatum in het sieraad te verwerken. Wil je het iets unieker aanpakken? Kies dan voor een mama-en-kind sieraad. Door de sieraden van de kleine op het sieraad voor de mama op elkaar af te stemmen, geef je ze allebei een geboorteherinnering voor later. Kies bijvoorbeeld voor kinderoorbelletjes in de kleur en stijl van het mama sieraad Twinning is winning, nietwaar?  

  bedelarmbandje

  Een sieraad dat jarenlang mooi blijft

   

  Mama sieraden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Een juiste keuze maken kan dan ook best lastig zijn. In dat geval is het belangrijk om de kwaliteit van het sieraad in overweging te nemen. Er zijn immers sieraden in allerlei soorten prijs- en kwaliteitsklassen. Met een mama sieraad probeer je echter een herinnering voor later te geven. Maar wat als het sieraad na enkele maanden weer vervaagd? Dan is dit slechts een vage herinnering voor later geworden. Door te kiezen voor kwaliteit, kies je voor een sieraad dat een leven lang mooi blijft. Een mooi aandenken om later op terug te kijken.

  ring met stenen

   

  Fotosieraden

   

  Een naam of geboortedatum zal al snel vervagen, maar een dierbare herinnering zal altijd blijven bestaan. Wil jij een ontzettend dierbare herinnering voor altijd vastleggen? Maak dan gebruik van fotosieraden. Zo kan je één van je mooiste herinneringen op een unieke manier bij je dragen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een ketting met hanger, maar je kan de foto ook op een sleutelhanger laten drukken. Dit is ook een leuke manier om de nieuwbakken papa van een nieuw sieraad te voorzien!

   

   

  Comments
  Be the first to comment...
  Leave a comment
  Customer service
  Categories
  Present for > Bracelets Chains anklets beads (silver) Rings Earrings accessories Collections ★ Sale ★ Tips and advice Customer service BlogAbout us
  Cart
 • You have no items in your shopping cart...