Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

sleutelhanger moederdag cadeau

Geef een sleutelhanger voor Moederdag cadeau

Is jouw mama ook altijd haar sleutels aan het zoeken? Dan heeft KAYA hét perfecte Moederdag cadeau voor haar. Een sleutelhanger, maar wel eentje die opvalt! Want jij kan zelf de sleutelhanger creëren. Ga jij voor een Moederdag sleutelhanger met naam, een lieve boodschap of zelfgemaakte tekening van haar little one? Papa & de kleine, zijn jullie nog op zoek naar het ideale Moederdag cadeautje? Lees dan snel verder!

Moederdag sleutelhanger maken

De leukste cadeautjes worden door de kleintjes zelf gemaakt. Laat daarom de ‘little ones’ de sleutelhanger voor Moederdag zelf maken. Hoe? Simpel! Bij KAYA Sieraden kun je een handgeschreven tekstje of tekening op een sleutelhanger laten graveren. Dus pak de potloden en stiften er maar bij en laat de kleintjes een mooie tekening maken of een korte lieve boodschap voor mama schrijven. En dan graveren wij dit op een unieke sleutelhanger! Niet alleen zal mama ontzettend blij zijn met haar Moederdag sleutelhanger, de kinderen hebben enorm veel plezier tijdens het maken en uitzoeken van de sleutelhanger voor mama.

Moederdag sleutelhangers

Het KAYA aanbod in sleutelhangers is groot! Van een simpele sleutelhanger met naambedels van de kleintjes, tot ware kunstwerkjes van kindertekeningen op ronde, ovale en hartvormige sleutelhangers. Ook leren sleutelhangers met initialen hebben wij in onze collectie. Dankzij deze unieke en opvallende sleutelhanger is mama haar sleutelbos nooit meer kwijt! Het ideale cadeau voor Moederdag; praktisch & liefdevol. Is mama ontzettend blij verrast met haar nieuwe Moederdag sleutelhanger? Laat het ons weten door een foto te plaatsen op Instagram. TAG @KAYASieraden zodat wij van jullie fijne Moederdag momentje kunnen meegenieten.