Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 11

stainless steel sieraden

Stainless Steel sieraden van KAYA Sieraden

Stainless Steel is dé nieuwste trend op het gebied van sieraden. En wij snappen wel waarom! Stainless Steel is een supersterke metaalsoort, super krasvast dus. En what's in a name, het roest niet dus je kunt er gerust mee douchen en zwemmen. Stainless steel is ook wel bekend als RVS, wat een afkorting is van roestvrij staal. Zoals je gewend bent kun je de sieraden van KAYA personaliseren naar wens. Een naam, letters of vingerafdruk? Jij bedenkt het, wij maken het voor jou. 

Sieraden van stainless steel cadeau geven

Op zoek naar een persoonlijk cadeautje wat jarenlang mee zal gaan? Dan zit je met sieraden van stainless steel helemaal goed. Door het slijtvaste karakter van het materiaal blijft het sieraad mooi. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verkleuringen of allergische reacties. En de leukste cadeautjes zijn gepersonaliseerde cadeautjes. Laat dat nou nét onze specialiteit zijn! De ultieme klassieker is de slavenarmband, waar je kunt kiezen uit een eigen gekozen tekst of een voorgedrukte tekst. Wil je een persoonlijke boodschap laten graveren aan de binnenkant, dat kan natuurlijk ook. Voor de volledige collectie stainless steel sieraden ben je op deze pagina aan het juiste adres. Mix & match jouw rvs sieraden set bij elkaar. 

Stainless steel sieraden in goud, waar is dat van gemaakt?

Goudkleurige sieraden van stainless steel, waar zijn die nou eigenlijk van gemaakt? Die vraag krijgen we wel eens dus dat leggen we graag uit. De basis van het sieraad is  stainless steel oftewel roestvrij staal (rvs). Maar dat is van zichzelf zilverkleur. De goudkleur wordt middels PVD coating op het sieraad aangebracht. PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Heel letterlijk gezegd wordt het materiaal verdampt, waardoor er een soort oxidatie opspeelt. Er wordt een (rosé)goudkleur opgewekt en deze hecht zich aan het sieraad. Leuk om te weten: de PVD coating neemt de eigenschappen over van het materiaal waarop het wordt aangebracht. In dit geval zijn (rosé) gouden stainless steel sieraden dus net zo sterk als zilveren stainless steel sieraden. 

Stainless steel sieraden van zilver

Zilverkleurige stainless steel sieraden zijn massief stainless steel. Volledig gemaakt van roestvrij staal dus. Kan het dan echt niet roesten? Zeg nooit nooit, als je regelmatig gaat zwemmen en je de sieraden dan niet uitdoet, kan het alsnog aangetast worden door het chloor. Maar bij normaal gebruik zul je zien dat stainless steel niet gaat roesten. Oók niet als je het aanhoudt onder de douche. Leuk om te weten: stainless steel is een samenstelling van verschillende materialen waardoor het supersterk is. Het wordt ook wel chirurgisch staal genoemd en heel goed te dragen door mensen met een gevoelige huid. 

Stainless steel juwelen die blijven sprankelen

Wij werken met de beste kwaliteit roestvrijstaal. Daarom blijven onze stainless steel juwelen sprankelen, óók als je ermee gaat zwemmen! Wil je je juwelen meenemen op vakantie, dan geven we je graag wat tips mee. Lees in onze blog hoe je je sieraden kunt meenemen op vakantie. We geven je graag praktische tips, zodat jouw stainless steel juwelen mooi blijven voor, tijdens en na je vakantie. En zodat jij met je sieraden kunt stralen op vakantie én op de foto's na afloop. Heb je een mooie foto gepost op Insta met één van onze sieraden om? Leuk als je ons ook tagt in je bericht!  

Onze collectie stainless steel sieraden 

Met onze uitgebreide collectie stainless steel sieraden kan het niet anders dat er wat voor je tussen zit. Bekijk eens onze stainless steel armbandjes en stainless steel kettingen. Of je nou houdt van een strakke zilveren bangle of een elegante rvs schakelarmband, wij hebben het. Liever een rvs ketting in zilver of goudkleur? Geen probleem! En ook aan de mannen is gedacht. Veel van onze manchetknopen zijn van stainless steel. Kortom; of je nou voor jezelf shopt of een cadeautje zoekt, bij KAYA Sieraden slaag je altijd!