Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Infinity sieraden voor oneindige liefde

Voor de liefste mama, oma, dochter of BFF. Het infinity teken staat symbool voor oneindige liefde, en die liefde moet je delen. Kaya's infinity sieraden helpen je daarbij. Leg de liefde vast in een mooie ketting, gegraveerde armband of zelfs middels een set stralende oorbellen. Alle infinity parels vind je bij elkaar op deze pagina. With love.. Kaya 

Wat betekent het infinity teken?

Het woord ‘infinity’ komt van het Latijnse ‘infinitas’ en betekent letterlijk ‘oneindigheid’. Het infinity teken zoals wij het nu kennen, wordt ook wel ‘lemniscaat’ genoemd – een teken dat door de jaren heen veel gebruikt is. Het infinity teken staat voor de oneindige liefde. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken, zo vonden wij.

Infinity sieraden van KAYA Sieraden

Oneindige liefde dus. Bij Kaya vinden we dit een prachtige boodschap. De infinity collectie is dan ook niet voor niets één van onze meest uitgebreide collecties. Zo kun je gaan voor een set infinity oorbellen, of een subtiele infinity armband met prachtige zirkonia steentjes  en een infinity ketting waarbij de namen van dierbaren uit het materiaal worden gestanst. Bij Kaya wordt jouw infinity armbandje gegraveerd en natuurlijk laat je ook je ketting graveren. Bij KAYA Sieraden shop je infinity sieraden zilver, goud en rosé goud.

Een infinity sieraad voor hem en haar 

Bij Kaya Sieraden vind je een uitgebreide (bijna oneindig :)) collectie aan infinity sieraden. Voor jong & oud en voor hem & haar. Van wat stoerdere armbandjes tot subtiele kinderkettinkjes. De oneindige liefde moet immers met het hele gezin gedeeld & gedragen worden.