Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Ketting voor Valentijn

Een doosje vol liefde: de gepersonaliseerde kettingen van KAYA zijn het ideale valentijnscadeautje. Met een persoonlijke ketting draag je jouw geliefde altijd op je hart. De liefde tussen jullie is voor altijd, en dat wordt gesymboliseerd in dit unieke kettinkje. Of je nu op zoek bent naar een ketting voor de liefde van je leven, voor je allerliefste moeder of voor je beste vriendin - want nee, Valentijnsdag is echt niet alleen voor lovebirds - in onze KAYA Valentijn collectie vind je wat je zoekt. Bekijk de collectie en personaliseer snel jouw favoriete ketting, dan gaan wij daarna met liefde voor je aan de slag.

Valentijn ketting met naam

Iedere ketting met naam vertelt een uniek verhaal, jouw verhaal. Hoe prachtig is het wanneer je jullie liefdesverhaal tijdens Valentijnsdag kunt delen. Een blijvend Valentijns kado dat voor altijd op het hart gedragen wordt. Personaliseer de ketting met je eigen naam, zodat zij jou altijd met zich meedraagt, of kies ervoor om haar eigen naam op de ketting te laten graveren. Beide gravures zijn prachtig en zeer persoonlijk. Ze zal enorm waarderen dat je zoveel tijd en moeite in het cadeau hebt gestoken. Dit is een uniek cadeau van onschatbare waarde: met liefde en aandacht door ons gegraveerd.

Ketting Valentijn online kopen

Een speciale ketting voor Valentijnsdag kun je gewoon online bestellen. Bij KAYA is de collectie eindeloos, zo vind je altijd een ketting die bij jouw Valentijn past. Van prachtige zilveren en vergulde exemplaren tot stevige roestvrij stalen kettinkjes. Deze liefdevolle sieraden blijven voor altijd mooi. Kies je favoriete ketting, stel deze naar wens samen door de kleur te kiezen en bedeltjes toe te voegen & vul als laatste nog je gewenste gravure in. Wij gaan direct voor je aan de slag en het kettinkje wordt verpakt in een luxe sieradendoosje, klaar om gegeven te worden!