Kraamcadeau

baby armbandjes

Geef een origineel en persoonlijk kraamcadeau!

Ken je iemand die net is bevallen en sta je te popelen om op kraamvisite te gaan? Geef dan een uniek en persoonlijk kraamcadeau. Heb je geen idee wat je voor de pasgeboren baby moet kopen? Ga dan voor een baby sieraad van KAYA Sieraden. Het allereerste sieraad heb jij gegeven en dit zal dan ook altijd bewaard blijven! Het is tevens mogelijk om het baby sieraad te voorzien van een naam of geboortedatum.
Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2


Origineel kraamcadeau koop je bij KAYA Sieraden

Een origineel kraamcadeau koop je bij KAYA Sieraden! Wil je wat anders geven dan de standaard kraamcadeaus, zoals een knuffel, kleertjes of een cadeaubon? Kies dan voor een kraamcadeautje dat persoonlijk is! Een baby armbandje met naam is het perfecte voorbeeld van een persoonlijk kraamcadeau. Daarnaast is het ook nog eens erg origineel, aangezien dit niet een standaard kraamcadeau is. Het is niet alleen een prachtig en uniek geboortesieraad, maar ook een tastbare herinnering voor later. Zo vergeten de kersverse ouders nooit meer van wie ze dat bijzondere cadeau hebben gehad.

Geboorte cadeau voor mama en baby

Een geboorte cadeau is er niet alleen voor de baby maar ook voor de mama. De moeder mag natuurlijk ook verwend worden na de geboorte. Het is natuurlijk niet niks om een klein wondertje op de wereld te zetten. Ga bijvoorbeeld voor een geboortesteen ketting of een geboortesteen ring. Iedere maand heeft namelijk een aparte geboortesteen. Zo geef je ook een leuk kraamcadeau aan de kersverse mama. Je kunt de ring of ketting met geboortesteen daarnaast ook laten graveren met de naam en/of de geboortedatum van haar kersverse kindje. Unieker en persoonlijker kan bijna niet!

 

Een kraamcadeau dat nooit vergeten wordt

Je wilt natuurlijk geen kraamcadeau geven wat onderop de stapel beland of in de kast. Met een uniek en persoonlijk baby sieraad weet je gegarandeerd dat dit niet gaat gebeuren. Je wilt het liefste een origineel kraamcadeau geven wat vaak gebruikt wordt en wat een mooie herinnering voor het leven is. KAYA Sieraden heeft een uitgebreid aanbod aan kraamcadeaus voor zowel mama als baby. Daarnaast hebben we ook sieraden setjes die zowel baby als mama beide kunnen dragen. Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau? Dan slaag je bij KAYA Sieraden zeker!