Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Ring 'Jouw handschrift'

Artikelnummer: T156
€44,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Hoe persoonlijk is dit?! Een prachtige ring waarin we jouw gekozen handschrift graveren. Schrijft je dochter voor het eerst haar naam? Een handgeschreven kaartje van je overleden oma? Een klein briefje wat je vriend heeft achtergelaten met 'hou van jou, xxx'? We maken hiervan een bijzondere ring waarbij we de tekst in met precisie in de ring graveren.

♥ Verkrijgbaar in door-en-door 925 sterling zilvergoudverguld of rosé goudverguld. 
♥ Verkrijgbaar in kindermaat of damesmaat.
♥ Je kan kiezen uit 2.5, 4 of 7 mm breed. De 2.5mm breed is fijntje (ook erg geschikt voor kinderen). De 4mm is standaard maat en 7mm is een dikkere versie.
♥ We graveren het handschrift van jouw dierbare met een lasergraveermachine diep in de ring (en maken het zwart voor een goed contrast). Zo blijft het een herinnering voor altijd!  
♥ In een wereld waar Social media de norm is komt dit sieraad met handgeschreven tekst nog meer tot leven.
♥ Maak een foto van de vingerafdruk + upload de foto in het menu.
♥ Verpakt in een mooi cadeaudoosje, direct klaar om cadeau te geven.
♥ Zorg dat de tekst duidelijk leesbaar is en vermijd kleine details voor een mooi resultaat. 
♥ Voor de maat: meet een goed passende ring op door de diameter te meter. De ring maken we speciaal voor jou dus kan niet versteld. Twijfel je over de maat, bestel dan hier onze pasringen set voor €1,50.
♥ Past de ring toch niet? Liever een maat groter of kleiner? Gepersonaliseerde sieraden kunnen helaas niet retour. Maar KAYA biedt een oplossing: als service bieden we voor €12 (ruim onder kostprijs) een volledig nieuwe ring. De oude ring hoeft niet retour. Mail hiervoor naar klantenservice@kayasieraden.nl
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat de kinderen in Gambia naar school kunnen.