Cadeau beste vriendin? Bestel een uniek siearad voor jullie samen

vriendinnen sieraden

Cadeau beste vriendin? Verras haar met een sieraad! 


Al jaaaaaren bevriend en wil je dit jaar een superorigineel cadeau geven? Je scoort altijd punten als je iets met liefde en zorg hebt uitgekozen. Vereeuwig jullie vriendschap met een sieraad, één voor jou en één voor haar. Zodat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen. Of graveer een sieraad met daarin jullie namen of een mooie zin die toepasselijk is voor jullie vriendschap. Gemaakt van door-en-door zilver, voor altijd mooi.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica

Pagina 1 van 4

Hoe uniek, allebei een zilveren ketting met half hartje!

De vriendschapskettingen van KAYA bestaan uit twee zilveren kettingen, één voor jou en één voor je beste vriendin. Kies je voor hartjes, puzzelstukjes of Ying Yang tekens? Met deze kettingen heb je zeker weten een uniek cadeau. Ze passen perfect in elkaar, ze zijn precies door midden ‘gebroken’. Daarom noemen we de vriendschapsketting ook wel breekhanger!
 

Vriendschap armband, verras je beste vriendin met een bff sieraad

Verras jij je BFF? Kies dan een mooie tekst uit de 'words of love' collectie. Prachtige .925 zilveren hangers met een symbolische tekst. Of kies een wenskaart met daarop een lieve tekst. Een infinity sieraad, het teken van oneindigheid, is ook een perfect cadeau. Hét symbool voor jullie oneindige vriendschap! Of vereeuwig jullie vriendschap met een sieraad met gravering. Je kunt jullie namen erin laten graveren, maar bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie zin die aansluit bij jullie vriendschap. Wat kies jij dit jaar voor je beste vriendin?

Een sieraad en wenskaart ineen, jouw helpende hand 

Zoek je een cadeau met betekenis voor je beste vriendin? Met deze unieke Sieraden Wenskaart zit je zeker goed! De fijne écht zilveren kettingen zijn dé sieradenhit van 2016 en met de prachtige woorden op de kaart geef je een symbolisch cadeau. KAYA verkoopt diverse design (va €22,95), voorzien van een symbolisch bedeltjes. 
 

Symbolische sieraden met lieve woorden op een wenskaart

Vind jij het soms lastig wat je op een wenskaart moet zetten? Deze quote wenskaarten & sieraad zeggen heel veel van zichzelf en ze zijn er voor diverse gelegenheden. Met de mooie quote- sieraden kaarten zit je dus altijd goed. Alle wenskaarten worden luxe verpakt in een rood cadeautasje met zilverpoetsdoekje, zo is het gelijk klaar om te geven!