Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

De klassieke plaatarmband met gravure

Klassiek en tijdloos, dat kunnen we de gegraveerde plaatarmband wel nageven. KAYA heeft het praktische armbandje van toen, denk: naam en telefoonnummer, in een nieuw jasje gestoken. Door de toevoeging van bedeltjes, verschillende symbolen en geboortestenen, maak jij de klassieke plaatarmband nu helemaal eigen. Laat de plaatarmband graveren voor een extra bijzondere betekenis.

Gouden plaatarmbanden voor het hele gezin

Je kent hem vast wel; de gouden plaatarmband baby met daarop een naam of geboortedatum gegraveerd. Dit klassieke baby armbandje is al jaren een hit, ook in 2021 nog! Maar daar blijft het niet bij. De plaatarmband goud is tegenwoordig niet alleen populair voor baby's, maar ook onder dames en heren. Bij KAYA shop je daarom naast de plaatarmband dames, ook een plaatarmband heren goud. Subtiel & stoer! Zo ziet iedereen direct dat jullie als gezin bij elkaar horen.

Een zilveren plaatarmband kopen bij KAYA Sieraden

Naast de (rosé) gouden plaatarmband shop je bij KAYA natuurlijk ook zilveren plaatarmbanden. Deze zilveren armband is in verschillende soorten te verkrijgen. Denk aan een zilveren armband met geboortesteen, een zilver plaatje met een armbandje van touw of een zilverkleurige RVS armband. De keuze is reuze en zo is er voor iedereen een geschikt sieraad te vinden. Handig wanneer je op zoek bent naar het perfecte cadeautje voor je vriendin, moeder, oma of opa.

De (klein)kinderen altijd dichtbij

We kennen de plaatarmband van vroeger, waarbij je als baby je eigen naam mocht dragen. Klassiek en leuk voor later! Maar zou het niet gaaf zijn wanneer we deze bijzondere armband met naam nog een andere betekenis kunnen meegeven? Door er de namen van je (klein)kinderen in te laten graveren, draag jij hen altijd met je mee. Of wat dacht je van coördinaten van die ene speciale plek? Het sieraad krijgt zo een wel heel waardevolle betekenis.

Het mooiste cadeau | Doneren aan Gambia

Misschien wel het allermooiste aan het kopen van dit armbandje. Jij doet niet alleen jezelf of een ander dit sieraad cadeau, je draagt ook nog eens direct bij aan ons Giving Back Gambia project. Per verkocht sieraad doneren wij een bedrag aan stichting Eduki. Een organisatie die het voor kinderen in Gambia mogelijk maakt naar school te gaan. Dat is toch het allermooiste cadeau?!