Infinity sieraden collectie (zilver)

Infinity sieraden: oneindige liefde in een sieraad

KAYA weet al jaren als geen ander de liefde van mama voor haar kinderen te vangen in sieraden; achter ieder cadeau schuilt een persoonlijk verhaal. De Infinity armbanden en kettingen van KAYA Sieraden legt deze oneindige liefdes vast. Een perfect cadeautje voor elke mama om zo haar kinderen dichtbij zich te dragen. Alles wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 zilver en luxe verpakt, gelijk klaar om aan mama te geven. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Betekenis Infinity Symbool

Het infinity teken (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd), staat voor oneindige liefde. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken. Bij KAYA kun je een infintiy armband, infinity ketting of los infinity bedeltje graveren met bijvoorbeeld kindernamen of een symbolisch woord en/of datum om het nóg persoonlijker te maken. Het symboliseert gelukkige momenten of kan helpen verdrietige gebeurtenissen een plek te geven. KAYA maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen zoals Sterling zilver en Swarovski kristallen. Ieder item wordt met zorg en als cadeautje verpakt. En niet geheel onbelangrijk; de sieraden zijn heel betaalbaar. Laat ook jouw verhaal vastleggen in een uniek, mooi en persoonlijk sieraad.

 

Infinity armband of ketting voor mama

Vaders en kinderen, opgelet. Als mama nu niet meeleest, geven we een mooie tip.  Geef haar een Infinity ketting en graveer hierin de namen van haar kinderen. Wedden dat ze dat, naast de mooie tekeningen, de warme croissantjes en de verse koffie, geweldig vindt om te krijgen?! Of kies een infinity armband met een voorletter, een inschriptie of gewoon om te zeggen dat je altijd van haar houdt. En dan de liefde tussen een moeder en haar kinderen; die is voor altijd. Vereeuwig deze band met zilveren infinity moeder en dochter armbandjes. Jij draagt de naam van je dochter, en zij die van jou. Hoe symbolisch is dat?