Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Eerste vaderdag cadeau ideeën

Vaderdag vieren we in Nederland altijd op de derde zondag van juni, in 2023 valt dat op 18 juni. In België wordt Vaderdag al een weekje eerder gevierd, op zondag 11 juni. Is dit papa zijn eerste Vaderdag? Dan is het tijd voor een heel bijzonder cadeautje om voor altijd te koesteren. Natuurlijk verras je hem met een ontbijtje op bed, want dat hoort er op Vaderdag nou eenmaal bij. Maar wat kun je hem nog meer cadeau doen? Een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag, nu jullie baby nog te klein is om zelf iets te knutselen. Wij zijn van mening dat de mooiste Vaderdag cadeaus altijd zelf gemaakt zijn, bijvoorbeeld een gepersonaliseerd sieraad. Of je nu op zoek bent naar iets sentimenteels of iets praktisch, in de collectie sieraden en accessoires van KAYA vind jij wat je zoekt. Een mooie vaderdag armband met de gegraveerde naam van jullie baby symboliseert bijvoorbeeld de unieke band tussen vader en kind. Of wat dacht je van een roestvrij stalen sleutelhanger voor vaderdag, zo voelt papa zijn kindje ook op afstand dichtbij.

Vaderdag cadeau als de baby net geboren is

Jullie zijn pas ouders geworden en jij bent natuurlijk ontzettend trots op je man. Jullie leven als ouders echt op een roze - of blauwe - wolk en zijn volop aan het leren en ontdekken. Voor een kersverse vader is het dan ook ontzettend leuk om met Vaderdag een cadeautje te krijgen. Een sieraad dat hem vertelt hoe goed hij het doet. Merk je dat hij jullie mist wanneer hij van huis moet? De armband, sleutelhanger of set manchetknopen doet hem op ieder moment van de dag denken aan jullie trots; de pasgeboren baby. De eerste letter van jullie kindje, een geboortedatum of misschien wel een leuk detail van het geboortekaartje; bij KAYA Sieraden kunnen we een hoop persoonlijke wensen voor je op een sieraad graveren. Welk sieraad past het beste bij hem? Kies je vaderdag sieraad en wij gaan meteen voor je aan de slag. We helpen je graag om van deze eerste Vaderdag een onvergetelijke dag te maken.

Wat geef je een aanstaande vader cadeau met Vaderdag? 

Zit jullie baby nog veilig in de buik tijdens Vaderdag? Hoe leuk is het om de aanstaande vader met Vaderdag alvast een cadeautje te geven. Juist omdat hij het nu niet verwacht, maak je hem er enorm blij mee. Een gepersonaliseerde armband bijvoorbeeld. Of een sieraden setje voor de papa en mama in spé. Je laat het gekozen vaderdag cadeau met de naam van de ongeboren baby personaliseren. Dit 1e vaderdag cadeau mag dus nog even niet aan familie en vrienden getoond worden. De naam houden jullie nog even voor jezelf. Voor de aantsaande papa is het een prachtig cadeau, zo voelt hij jullie kindje ook tijdens de zwangerschap al even dichtbij. Dit wordt een eerste Vaderdag om nooit meer te vergeten.