Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

vaderdag sieranden

Eerste vaderdag cadeau ideeën

Vaderdag vieren we in Nederland altijd op de derde zondag van juni, in 2024 valt dat op 16 juni. In België wordt Vaderdag al een weekje eerder gevierd, op zondag 9 juni. 

Is de kersverse papa helemaal in de ban van jullie (pasgeboren) kindje? Smelt je hart als je hem met de kleine in zijn armen ziet, als hij de fles aan het geven is en zelf de luier verschoond? Het liefste wilt hij elk moment van de dag bij jullie kleine zijn. Zo lief! Natuurlijk verras je hem op Vaderdag met een ontbijtje op bed, want dat hoort er bij. Maar wat kun je hem nog meer cadeau doen? Wij zijn van mening dat de mooiste Vaderdag cadeaus altijd zelf gemaakt zijn, bijvoorbeeld een gepersonaliseerd sieraad. Of je nu op zoek bent naar een mooi sieraad of een praktische accessoires, in de collectie van KAYA Sieraden vind jij wat je zoekt. Wat dacht je van een mooie vaderdag armband met de gegraveerde naam van jullie kindje. Zo draagt hij de kleine dicht bij zich, overal mee naar toe. Ook al zijn ze fysiek niet bij elkaar. Als hij dan naar de armband kijkt, en de naam van zijn grote trots ziet staan, dan zal er gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht verschijnen! Of wat dacht je van een roestvrij stalen sleutelhanger voor vaderdag, zo voelt papa de verbinding met de kleine ook als hij onderweg is.

Vaderdag cadeau als de baby net geboren is

Jullie zijn pas papa&mama geworden en jij bent natuurlijk ontzettend trots op je man. Jullie leven echt op een roze - of blauwe - wolk en zijn volop aan het leren en ontdekken. Voor een kersverse vader is het dan ook ontzettend leuk om met Vaderdag een cadeautje te krijgen. Een sieraad dat hem vertelt hoe goed hij het doet. Merk je dat hij jullie mist wanneer hij van huis moet? De armband, sleutelhanger of set manchetknopen doet hem op ieder moment van de dag denken aan jullie kleine wondertje. De eerste letter van jullie kindje, de geboortedatum of misschien wel een leuk detail van het geboortekaartje; bij KAYA Sieraden kunnen we een hoop persoonlijke wensen voor je op een sieraad graveren. Welk sieraad past het beste bij hem? Kies je vaderdag sieraad en wij gaan meteen voor je aan de slag. We helpen je graag om van deze eerste Vaderdag een onvergetelijke dag te maken.

Wat geef je een aanstaande vader cadeau met Vaderdag? 

Zit jullie kleine nog veilig in de buik tijdens Vaderdag? Hoe leuk is het om de aanstaande vader met Vaderdag alvast een cadeautje te geven. Juist omdat hij het nu niet verwacht, zal hij enorm verrast zijn! Een sieraden setje voor de papa en mama in spé of laat je de naam van jullie ongeboren kindje op een heren armband graveren. Dit eerste Vaderdag cadeau mag nog niet aan familie en vrienden getoond worden, want de naam van de kleine houden jullie nog even voor jullie zelf. Voor de aanstaande papa is het een heel mooi cadeau, zo voelt hij jullie kindje ook tijdens de zwangerschap al even dichtbij. Wat zal hij stralen deze Vaderdag.