Baby sieraden mét bijpassende mama armband, lief kraamcadeau!

moeder baby sieradenExtra sterke (!) baby sieraden mét dezelfde mama armband

De baby sieraden mét bijpassende mama sieraden zijn een perfecte kraamcadeau! Samen liefdevol verbonden, voor nu en altijd. Een Mom & Me setje bestaat uit een armband voor mama én haar pasgeboren baby. Kies voor twee bolle hartjes die zeggen 'ik hou van jou'. Of geef de symbolische 'key to my heart' set, aan het baby sieraad een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt de kleine meid de sleutel tot mama's hart, hoe lief is dat? 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Elk baby sieraad wordt met de hand extra sterk gemaakt

KAYA maakt haar baby sieraden met de hand van enorm sterk 49-draads staaldraad met nylon coating. Dit gaat niet zomaar kapot! Om nog jaren plezier te hebben van het kraamcadeau monteren we een sterk verlengkettinkje aan elk baby armbandje. Zo heeft je baby nog een tijdje plezier van haar kraamcadeau. Wil je een aanpassing aan de moeder baby set? Bijvoorbeeld een bedeltje wisseling? Omdat alles met de hand gemaakt wordt, is dat vaak geen probleem. Het snelste is om even te chatten (button rechtsonderin). Of stuur een mail naar info@kayasieraden.nl

Baby sieraden, het mooiste kraamcadeau voor de kersverse mama

De geboorte van een baby wordt een tastbare herinnering met een baby sieraad. Enorm schattig om het mollige babypolsje voor haar geboorte foto’s of eerste fotoshoot . De collectie babysieraden is niet bedoeld om dagelijks te dragen, daarvoor is het babyhuidje te teer. Het is meer bedoeld voor een speciale fotoshoot na haar geboorte, lief in de armen van mama. En om het plaatje helemaal af te maken kan je een bijpassende mama armband erbij bestellen, dit is vast haar mooiste kraamcadeau! We verpakken de babysieraden in een luxe zijden zakje met zilverpoetsdoekje, gelijk klaar om te geven.
 

Baby juweeltjes, schattig om nu te dragen, voor later een tastbare herinnering

KAYA maakt alle babysieraden stuk voor stuk van echte zoetwaterparels in combinatie met edelsteen en Swarovski kristallen. Enorm leuk om haar mollige polsje tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag. Zo wordt het baby sieraad een tastbare herinnering voor later om samen nog eens terug te kijken naar hoe klein ze was toen ze dit piepkleine armbandje droeg. We leveren bij elk mama & babyarmbandje een roze zijden zakje met zilverpoetsdoekje, zo is het mooi om te geven en gelijk een perfect bewaarzakje voor later.
 

Mom & me setjes, cadeau voor moeder en baby

Bij de geboorte van een kleintje, hoort natuurlijk een kraamcadeautje! En wat is nou mooier dan een cadeau dat zowel de baby als mama heel erg blij maakt!? Een mom & me armbanden setje zal de kersverse mama herinneren aan de geboorte van haar kleintje en voor de kleine is dit een mooi aandenken aan haar eerste dagen. Een mooi, origineel cadeau, dat door elke mama gewaardeerd zal worden. Alle sieraden worden mooi verpakt in een sieradenbuideltje met lief wenskaartje, meteen klaar om cadeau te geven! 
 

 

★ Bijna alle Mama & Baby sieraden: voor 16.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! ★