Baby armbandje als Kraamcadeau, extra sterk handgemaakt

baby armbandjes

Extra sterke (!) Baby armbandjes van luxe materialen


Jeeuh, een baby! Wil jij ook wel eens wat anders geven dan een knuffelbeestje? Een baby armbandje van glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse moeder mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het baby juweeltje met een naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of datum van haar doopsel. Met dit bijzondere persoonlijke kraamcadeau kan je zeker aankomen, succes verzekerd.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2


Babyarmbandjes, schattig voor nú en tastbare herinnering voor later

Bij een baby zijn er heel veel bijzondere momenten die je wilt bewaren en onthouden. De eerste tandjes, de eerste haarlok, de eerste woordjes, maar ook je eerste baby armbandje. KAYA maakt speciaal voor deze mooie herinnering baby armbandje stuk voor stuk van echte zoetwaterparels in combinatie met edelsteen en Swarovski kristallen. Ook maken we babyarmbandjes met naam. Maak het nog persoonlijke door een bedeltje met haar voornaam of speciale tekst. Enorm leuk om haar mollige polsje tijdens haar eerste fotoshoot of verjaardag, en voor later een tastbare herinnering. Om samen nog eens terug te kijken klein ze was toen ze dit piepkleine baby sieraad droeg. Bij elk babysieraad maakt KAYA bijpassende mama armbanden. Het is hét perfecte babyshower cadeau of kraamcadeau voor elke pasgeboren baby en haar mama. Zo zijn ze liefdevol verbonden met prachtige glinsteren armbandjes, hoe lief is dat? Bekijk de babysieraden met bijpassende mama sieraden.
 

Baby sieraden, stuk voor stuk handgemaakt van de sterkste materialen 

Wil je een aanpassing aan de je baby armbandje? Alle baby juweeltjes worden met de hand gemaakt, dus veel is mogelijk. Het snelste is om met Tanja te chatten (button rechtsonderin). Natuurlijk weten we hoe sterk een baby handje is, daarom gebruiken we voor alle baby armbandjes extra sterk staaldraad, dat gaat niet zomaar kapot! Om nog jaren plezier te hebben van het baby armbandje monteren we ook een sterk verlengkettinkje aan elk baby armbandje zodat het nog een poos met je baby meegroeit. Heb je al nog een zus in huis, bekijk dan onze collectie kindersieraden.
 

Baby juwelen van zoetwaterparels en Swarovski cyrstals 

Elke moeder weet dat echte zoetwaterparels een kostbaar geschenk zijn, en diamanten een ‘girls’ best friend’. Daarom combineren we de mooiste zoetwaterparels met  Swarovski® crystals voor onze baby armbandjes collecties. Ze zijn niet voor niets een van de best verkochte collecties van KAYA sieraden. Voor nu een mooi sieraad om te dragen, voor later een tastbare herinnering.

Armbandjes precies op maat gemaakt voor je baby

KAYA maakt al haar baby armbandjes op maat, startend bij 11 centimeter. Soms is een baby polsje zelfs nog kleiner, maar dan past het na een paar weken al snel.  We monteren voor de flexibiliteit in maat aan elk armbandje een verlengkettinkje, zo past het bijna altijd en groeit het nog een paar jaar met je kindje mee.  Omdat KAYA al haar armbandjes op  voorraad maakt, kunnen we nog dezelfde dag je baby sieraad op de post doen. Zo heb je het baby armbandje al de volgende dag in huis! Wil je helemaal een persoonlijk baby cadeau geven, bekijk dan hier de baby armbandjes met naam. Je hoeft ook de deur niet uit voor een mooie cadeauverpakking, het baby sieraadje verpakken we in een lief sieradenbuideltje, zo is het armbandje gelijk klaar om cadeau te geven.
 

Baby armbandje met naam, extra persoonlijk

Wil je een echt persoonlijk cadeau geven? Of ben je op zoek naar een doop cadeau? Bekijk dan nu onze baby armbandje met naam. Prachtige baby jewellery. Dit is nu echt een persoonlijk kraamcadeau of cadeau voor haar verjaardag! We graveren haar naam in een hartjes bedeltje en hangen dit aan het baby sieraad. Met het verlengkettinkje heeft ze nog circa 3 jaar plezier van haar baby armbandje met naam. Daarna wordt dit baby naamarmbandje vast een tastbare herinnering die in de 'bewaardoos-voor-later' wordt gekoesterd.
 

Donatie aan Gambia per baby armbandje

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht baby armbandje een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is. Alle babysieraden verpakken we in een luxe zijden sieradenbuideltje. Met zo'n lief en sterk baby armbandje geef je zeker een uniek kraamcadeau.