baby armbandje met naam, uniek baby cadeau!

Zilveren Babyarmbandjes met naam, lief cadeau!

Babyarmbandjes met naam  zijn niet voor niets hele populaire cadeautjes om te krijgen. De kersverse ouders hebben met veel zorg de naam uitgekozen, hoe leuk is het dan om de naam op een baby armbandje te zien pronken. Wat zal het schattig staan, zo'n babyarmbandje met naam om haar mollige polsje. We graveren de armbandje met de hand, op ambachtelijke wijze. Zo ontstaat een perfect kraamcadeau, of voor haar eerste verjaardag. Gemaakt van door-en-door zilver en echte zoetwaterparels!  
Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2


Babyarmbandje met naam: van Annabel tot Zoë

De naam van een baby wordt met trots uitgekozen door de kersverse ouders. Hoe mooi is het om hierbij stil te staan, en een babyarmbandje met haar voornaam te laten graveren? Dit gaat vast in haar bewaardoos voor later, samen met haar eerste haartjes en eerste tantje. De collectie bestaat uit zilveren sieraden die met-de-hand gegraveerd worden met sierlijke schrijfletters. Mooi en persoonlijk. KAYA zet hiermee een collectie neer die uniek is in Nederland.

Baby armbandje met haar naam erop gegraveerd, extra speciaal

KAYA sieraden ontving zoveel verzoekjes van een naamarmbandje voor een baby, daar moesten we natuurlijk wat mee. We ontwierpen een speciaal zilveren naambedeltje met een perfecte maat voor een baby armbandje. Niet te groot en niet te klein. Mocht je het leuk vinden, dan kunnen we op het naam armbandje ook nog haar geboortedatum graveren. Of graveer haar doopdatum om deze datum te koesteren. Alle babyjuweeltjes worden extra sterk gemaakt van .925 zilver, zo is haar naam armbandje mooi voor altijd en een mooi aandenken voor later om terug te kijken hoe klein en fijn haar polsje was.

Extra persoonlijk

Haar voornaam is met veel liefde door de ouders uitgekozen. Wat is er mooier dan deze voornaam in een baby armbandje te laten graveren? Zo geef je echt een persoonlijk kraamcadeau dat ze elke dag met trots kan dragen. We hebben baby armbandje met naam in parel uitvoering, of aan een trendy zilveren jasseron schakelarmband. Alle baby armbandjes met naam worden luxe verpakt in een zijden sieradenbuideltje, zo kan je het baby sieraad gelijk cadeau geven!