Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

kerstcadeau baby

Je baby's eerste kerst, wat een mijlpaal! 

Je Baby's eerste kerst? Geef haar een bijzonder kerstcadeau dat ze direct kan dragen en dat voor later een tastbare herinnering zal zijn. Het sieradendoosje ‘Baby’s eerste Kerst’ bevat een luxe armbandje met infinity symbool. Dit symbool (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd),  staat voor oneindige liefde en vriendschap. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken. Het ideale cadeautje voor onder de boom.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama
[break]

Uniek baby kerstcadeau online bestellen

Het eerste levensjaar van een baby kent veel mijlpalen: de eerste stapjes, het eerste woordje en niet te vergeten: de eerste kerst. De baby zal er zelf misschien niet veel van mee krijgen maar voor de ouders is dit een geweldige herinnering. Bij de gezellige kersttijd horen natuurlijk ook cadeautjes! Een baby kan zelf nog geen verlanglijstje maken om aan te geven wat hij of zij mooi vindt. De baby’s hebben überhaupt nog geen idee bij het krijgen van cadeautjes. Toch vinden veel mensen het leuk om baby cadeaus te halen tijdens de kerst. KAYA Sieraden maakt speciaal voor deze momenten babysieraden van topkwaliteit. Deze sieraden zullen het eerste kerst outfit van de baby helemaal afmaken. Daarnaast zal het babyarmbandje een mooi aandenken zijn aan de eerste kerst van de baby. Om je baby een mooi aandenken te geven aan zijn of haar eerste kerst ben je bij Kayasieraden.nl aan het juiste adres. Alle baby sieraden zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop.

 

De mooiste kerstcadeaus voor baby’s kopen

Als je op zoek bent naar een uniek en origineel baby kerstcadeau ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. In het assortiment vindt je allerlei verschillende soorten armbandjes van hoge kwaliteit. Alle baby sieraden worden verpakt in een luxe zijden sieradenbuideltje met wenskaartje en zilverpoetsdoekje. Met deze verpakking ziet het sieraad er nog specialer uit en kun je het baby armbandje altijd bewaren. Alle babyarmbandjes zijn (speciaal voor de allerkleinste) gemaakt van extra sterke materialen. Daarnaast hebben alle armbandjes een verlengkettinkje zodat de baby in de komende jaren het armbandje kan blijven dragen. Het mooiste kerstcadeau voor je baby koop je direct online KAYA Sieraden. Alle baby armbandjes zijn uit voorraad leverbaar en worden de dag na de bestelling bij je thuis geleverd. Geef je baby de eerste kerst een cadeau dat ze direct kan dragen en dat voor later een tastbare herinnering zal zijn. Bestel je baby cadeau voor de kerst snel online op Kayasieraden.nl.

 

Geef je baby een onvergetelijke herinnering aan de eerste kerst

Wil je jouw kleine baby een onvergetelijke herinnering geven aan de eerste kerst van zijn/haar leven? Bekijk dan het uitgebreide assortiment baby kerstcadeaus in de webshop. De baby kerstcadeaus kun je een paar dagen voor kerst nog bestellen. Door de snelle levering ontvang je het babycadeau voor kerst de dag na bestelling bij je thuis. Wanneer je naast je baby ook de kersverse papa wil verrassen  met een uniek kerstcadeau dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Bij KAYA Sieraden vind je een uitgebreid assortiment papa kerstcadeaus. Naast het geven van een uniek baby kerstcadeau of een stoer kerstcadeau voor papa help je ook nog eens de kinderen in Gambia. Bij elk verkocht sieraad doneert Kaya sieraden namelijk een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting zorgt er voor dat kinderen uit Gambia naar school kunnen. Dit doen we omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen. Wanneer je vragen hebt over de baby kerstsieraden of de service van KAYA Sieraden, kun je contact opnemen via de mail of telefonisch op 06 11 80 03 69. Bestel je unieke baby kerstcadeaus direct online!