baby kerstcadeau, bekijk de mooiste cadeaus hier!

kerstcadeau baby

Je baby's eerste kerst, wat een mijlpaal! 

Je Baby's eerste kerst? Geef haar een bijzonder kerstcadeau dat ze direct kan dragen en dat voor later een tastbare herinnering zal zijn. Het sieradendoosje ‘Baby’s eerste Kerst’ bevat een luxe armbandje met infinity symbool. Dit symbool (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd),  staat voor oneindige liefde en vriendschap. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken. Het ideale cadeautje voor onder de boom.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous MamaKerstcadeau baby, laat haar stralen met een babyarmbandje! 

De eerste keer kerst voor je kleintje is er ééntje om niet te vergeten. Maak hem extra speciaal met een babysieraad, die haar kerstoutfit helemaal af maakt. Daarnaast zal het babyarmbandje een mooi aandenken aan haar eerste kerst zijn, leuk om later nog eens bij stil te staan hoe klein ze was. Onze babyarmbandjes zijn (speciaal voor de allerkleinste) gemaakt van extra sterke materialen, daarnaast hebben ze een verlengketitinkje zodat hij nog een paar jaar doorgedragen kan worden, wel zo leuk! 

Donatie aan Gambia per verkocht baby armbandje

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneren wij per verkocht baby armbandje een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is.

Alle babysieraden verpakken we in een luxe zijden sieradenbuideltje., met wenskaartje + zilverpoetsdoekje. Met zo'n lief en sterk baby armbandje geef je zeker een uniek kerstcadeautje
en help je daarnaast ook bij aan een goede toekomst voor de kindjes in Gambia, win-win!