Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

bali collectie

De BALI collectie van KAYA

Beautiful Bali: bij KAYA zijn we helemaal weg van deze zomerse collectie. De Bali collectie bestaat uit .925 sterling zilveren armbandjes en kettingen, welke je naar wens kunt personaliseren met de vrolijke Bali bedels. De Bali collectie dankt haar positieve vibe vooral aan de bedels met quotes als stay wild ocean child en Be YOU tiful. Nu hoef je alleen nog maar een set beachy oorbellen aan je bestelling toe te voegen en je bent klaar voor de zomer!   

Stel zelf samen

Denk je aan KAYA dan denk je aan gepersonaliseerde sieraden. En dus kun je ook de sieraden uit de Bali collectie zelf samenstellen. Ga je voor een armband met mixed balls, mini balls of tubes? Of combineer de drie met elkaar en creëer een speels effect. Voeg je favoriete bedeltjes toe en het geheel is compleet: jij hebt een uniek sieraad samengesteld. Kun je niet kiezen? De Bali sieraden zijn eindeloos te combineren, shop jouw favorieten en wissel ze met elkaar af.

Een mooi cadeau

De Bali sieraden zijn dankzij het simpele design zeer geschikt als cadeau voor vriendinnen, je zusje of je net afgestudeerde nichtje. De unieke quotes brengen een lieve en positieve boodschap over. Wat zal ze stralen wanneer ze het sieraad draagt! Bij KAYA wordt jouw bestelling met liefde verpakt in een luxe sieradendoosje, leuk om te geven én te krijgen.