Klantenservice
Categorieën
Armbandjes Kettingen Enkelbandjes Bedeltjes Ringen Oorbellen Cadeau voor > Momenten Collecties Advies SALE Klantenservice BlogOver ons
Winkelwagen
 • U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...
 • Livechat
  05/06/2020

  Bedankt, lieve papa

  Bedankt

   - Uitspraak om waardering en erkenning te tonen


  Een krachtig woord om het gevoel van mij naar jou te omschrijven. De persoon waar ik tegenop kijk, waar ik altijd om kan lachen en de persoon die alles voor mij over heeft. Bedankt papa, voor alles wat je doet.

   

  Met trots kan ik zeggen dat jij mijn vader bent. Een vader waarvan ik nog steeds ontzettend veel leer en een vader die ik nog steeds voor ontzettend veel zaken nodig heb. Vaak denk ik erover na; hoe gaat dat straks, wanneer ik op mezelf ga wonen en ik je niet meer dagelijks in de buurt heb? Niet even snel advies vragen, een grapje maken of samen voor de tv.

   

  Wie zal de enge (vaak toch niet zulke grote) spinnen van mijn plafond halen? Wie plakt mijn band of monteert een nieuwe bel op mijn fiets en wie dicht het gat in mijn kapotte broek? Een aantal zaken die ik binnenkort maar eens van je moet leren.

   

  Dankzij jou ben ik geworden wie ik ben. Als kind al ben ik altijd super trots geweest dat ik zo’n grappige papa had. Samen met alle ooms en tantes zet je overal de boel op stelten, geweldig vind ik dat! Maar naast deze grappige kant, heb je ook een hele serieuze kant. Je denkt altijd vooruit en hebt overal een oplossing voor. Het is dan ook niet voor niets dat ik voor vrijwel alles jouw hulp of mening vraag, daar hecht ik ontzettend veel waarde aan.

   

  Dankzij deze serieuze kant heb je me ook kunnen helpen de juiste studie te kiezen. Je liet een traan toen ik mijn ‘je bent geslaagd!’ telefoontje kreeg & we bezochten samen de open dag van mijn studie-to be. Ik heb altijd gevoeld dat jij en mama me hierin hebben gesteund waardoor ik de studie zonder zorgen heb kunnen afronden.

   

  Inmiddels heb ik een vaste baan en begin ik steeds meer volwassen te worden. Al weet ik natuurlijk nog lang niet alles, ik ben blij dat jij mijn leermeester van het leven bent. Er is niemand die me een beter leven had kunnen geven dan jij.

   

  Dus bedankt, lieve papa, dat ik op jou mag lijken.  

   

  Wil jij jouw vader met vaderdag op 21 juni ook in het zonnetje zetten maar vind je het lastig je gevoelens op papier te zetten? Een goed alternatief zijn gepersonaliseerde sieraden! Hierop laat je namen, data of betekenisvolle symbolen graveren. Tegenwoordig wordt sieraden kopen ook steeds makkelijker wegens het grote aanbod online. Zet papa in het zonnetje met een mooi accessoire.

   

  Een brief van Lotte aan haar vader Wim
  Reacties
  Wees de eerste om te reageren...
  Laat een reactie achter
  Klantenservice
  Categorieën
  Armbandjes Kettingen Enkelbandjes Bedeltjes Ringen Oorbellen Cadeau voor > Momenten Collecties Advies SALE Klantenservice BlogOver ons
  Winkelwagen
 • U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...