Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

babyarmband zilver


Baby armbandje gemaakt van luxe materialen

Een zilveren baby armbandje van zilver, goud verguld of glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse ouders mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het door te gaan voor een baby armband met naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of datum van haar doopsel in haar eerste baby armbandje. Met dit bijzondere persoonlijke babyshower cadeau kan je zeker aankomen, succes verzekerd.

Een baby armband is een tastbare herinnering voor later

Hoe mooi is het als je later een tastbare herinnering hebt aan de allereerste jaren van je leven. Een baby armband van KAYA Sieraden is niet alleen nu, maar ook later nog heel mooi. De allermooiste baby armbanden vind je bij KAYA. Populair is de Baby armband classic bar met geboortesteen en de Baby armband classic bar met bedeltje. Deze zijn gemaakt van zilver of goud verguld en je kunt kiezen voor een persoonlijke gravure. Zo maak je de baby armband extra dierbaar en mooi voor later.

Baby armbandjes met parels

In de collectie van KAYA vind je de mooiste baby armbandjes gemaakt van zoekwater parels. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van échte zoetwaterparels. Omdat we bij KAYA gespecialiseerd zijn in het personaliseren van sieraden kun je meestal de parelarmband voorzien van een bedel met gravure. Graveer bijvoorbeeld aan de voorkant de naam van de baby en aan de achterkant de geboortedatum. Onze armbandjes voor baby zijn extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating: bestand tegen kruipende babyhandjes! Met 3 cm verlengkettinkje, zodat je kleine meisje het ca. twee jaar kan dragen.

Baby armbandje met naam; extra persoonlijk kraamcadeau

Wil je een echt persoonlijk cadeau geven? Ga dan voor een baby armbandje met naam. Met liefde graveren we een naam, datum of symbolen in het armbandje voor baby. Dit is nu echt een persoonlijk babyshower cadeau en ook papa en mama zullen het fantastisch vinden! Het kraamcadeau met naam valt ongetwijfeld in de smaak!

Goud vergulde baby sieraden met naam

Bij KAYA hebben we een ruim aanbod baby sieraden. De eerste baby armbandjes worden gemaakt van de beste materialen. Zo kun je gaan voor een .925 sterling zilveren baby armbandje of een armbandje met naam voor baby. Ook de babyarmband goud verguld is erg populair, vooral de classic bar of elegant disc armbandjes. Welke is jouw favoriet? 

Steeds weer uitbreiden; bedelarmbandje baby

Een ontzettend leuk en creatief cadeautje voor baby is de bedelarmband. Zo kun je voor iedere gelegenheid een bedeltje cadeau geven, waardoor het armbandje steeds vrolijker wordt. Een bijzonder persoonlijk cadeau met een blijvende herinnering.