Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 6


Webshop voor gepersonaliseerde juwelen

KAYA Sieraden is dé webshop voor gepersonaliseerde juwelen. Van een baby armbandje met naam tot kettinkjes, ringen en armbanden met een persoonlijke gravure: alles is mogelijk. Bij KAYA geloven we namelijk dat een juweel een tastbare herinnering aan een mooi moment of bijzonder persoon vormt. Het juweel symboliseert de liefdevolle band tussen een (groot)moeder en haar (klein)kinderen, tussen twee geliefden en tussen een vader en zijn zoons. Bent u op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd juweel, dan bent u bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. 

Een persoonlijk juweel samenstellen

Uniek bij KAYA Sieraden is dat u het juweel geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Uw juweel vertelt uw verhaal, middels symbolische bedeltjes en persoonlijke gravures in een door u gekozen lettertype. Uw zelf ontworpen juweel is daarmee ook geheel uniek. U ontwerpt juwelen voor uzelf of een ander ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis. Van het afzwemmen van uw dochter tot de verjaardag van oma: dit juweel vormt een warme herinnering aan deze bijzondere dag. Wie gaat u met dit bijzondere en betekenisvolle juweel verrassen? 

De mogelijkheden om een juweel te personaliseren

De mogelijkheden om het juweel te personaliseren zijn bij KAYA Sieraden eindeloos. Van het toevoegen van geboortesteentjes en symbolische bedels tot het invoeren van een heel eigen en persoonlijke gravure. Zelfs vingerafdrukken, handgeschreven teksten en tekeningen behoren tot de mogelijkheden. Bij ons vindt u gepersonaliseerde juwelen voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid. We weten u te verwonderen met de meest persoonlijke juwelen. We vertellen u graag alles over de verschillende te personaliseren juwelen, zodat u straks een prachtig en uniek exemplaar ontvangt. 

Juwelen met naam

In onze juwelen met naam wordt de liefde gevangen. Het is toch ontzettend bijzonder om de liefde voor uw partner, oma, of kind vast te leggen in een persoonlijk juweel? Laat een naam of namen met geboortedatum graveren in een juweel naar keuze. Zo vertelt ieder juweel, van armband tot ketting, een eigen verhaal. Luxe gemaakt van .925 sterling zilver, verguld goud of stevig roestvrij staal. Deze juwelen blijven voor altijd mooi! 

Vingerafdruk juwelen

U begrijpt: er is niets persoonlijker dan een vingerafdruk of handschrift. Bij KAYA laat u daarom ook vingerafdrukken, handgeschreven teksten en zelfs kindertekeningen op een juweel graveren. Zo draagt u de liefde van een (overleden) dierbare altijd met u mee. U creeërt een juweel van onschatbare waarde waarin de liefde altijd voelbaar is. Hoe het werkt? U zorgt voor een duidelijke foto van de vingerafdruk, upload deze op onze website en wij doen de rest! 

Gepersonaliseerde juwelen voor mannen

Ook voor heren vindt u in onze collectie prachtig gepersonaliseerde juwelen. Van stoere stalen armbanden tot luxe leer. Gravures variëren van namen en data tot soms een lieve boodschap voor partner, papa of opa. Ook accessoires laat u bij ons personaliseren. Denkt u bijvoorbeeld aan een persoonlijke sleutelhanger of laat een set manchetknopen graveren. Wat zal hij verrast zijn wanneer het luxe juwelendoosje wordt geopend.